img
Gıdalarda Eser Aluminyum Tayini İçin Katı Faz Özütleme Yöntemi Geliştirilmesi Ve Ticari Katı Faz Kartuşu Üretilmesi
Proje Ekibi
 Harun ÇİFTÇİ Harun ÇİFTÇİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Ali Rehber TÜRKER
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ER ÇALIŞKAN Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ER ÇALIŞKAN
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Zuhal Karagöz GENÇ
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No TÜBİTAK.2010.FEF.110T111
Proje Konusu Gıda analizi Eser element zenginleştirilmesi
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-11-2010
Bitiş Tarihi 01-11-2010
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş