img
Gıdalarda Eser Aluminyum Tayini İçin Katı Faz Özütleme Yöntemi Geliştirilmesi Ve Ticari Katı Faz Kartuşu Üretilmesi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Ali Rehber TÜRKER
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ER ÇALIŞKAN Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ER ÇALIŞKAN
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Zuhal Karagöz GENÇ
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No TÜBİTAK.2010.FEF.110T111
Proje Konusu Gıda analizi Eser element zenginleştirilmesi
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-11-2010
Bitiş Tarihi 01-11-2010
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş