img
Bazı bitki uçucu yağlarının enerji protein ve lif kaynağı yemlerde in vitro gerçek kuru madde ham protein ve NDF sindirilebilirliğine ve yüksek verimli süt sığırlarında süt verimi ve süt kompozisyonlarına etkileri TÜBİTAK 107O822 2008 2009 Bursiyer
Proje Ekibi
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Bursiyer
Proje Türü (Uluslararası) Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje
Proje No -
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-02-2008
Bitiş Tarihi 01-08-2010
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş