img
Şeker Pancarı Posası Silajlarına Açımdan Sonra Kekik Yağı Püskürtmenin Silaj Kalitesi ve Stabilitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Doç. Dr. Gökhan FİLİK Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Bu projede şeker pancarı posası silajına açımdan sonra farklı dönemlerde kekik yağı püskürtmenin silaj kalitesi ve stabilitesi üzerine etkileri konu edilmiştir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 08-05-2015
Bitiş Tarihi 22-09-2017
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş