img
Şeker Pancarı Posası Silajlarına Açımdan Sonra Kekik Yağı Püskürtmenin Silaj Kalitesi ve Stabilitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Bu projede şeker pancarı posası silajına açımdan sonra farklı dönemlerde kekik yağı püskürtmenin silaj kalitesi ve stabilitesi üzerine etkileri konu edilmiştir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 08-05-2015
Bitiş Tarihi 22-09-2017
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş