img
Akademisyenler > Gizem KEZER > Proje Detayı
Bıldırcın Rasyonlarına İlave Edilen Gilaburu (Viburnum opulus L.) Meyvesi Tozunun Yumurta ve Et Kalitesine Etkisi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Belgin ERDEM
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. İsa COŞKUN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A3.17.008
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 24-08-2017
Bitiş Tarihi 25-12-2019
Anahtar Kelimeler Gilaburu, et kalitesi, yumurta, antioksidan
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş