| Proje Ekibi (3) |
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
Prof. Dr. Emre ŞİRİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Yürütücü |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
| Proje Türü | Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi |
| Proje No | ZRT.A4.21.030 |
| Proje Sahibi Kurum | Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi |
| Proje Konusu | |
| Proje Durumu | Tamamlandı |
| Başlangıç Tarihi | 18-05-2021 |
| Bitiş Tarihi | 29-06-2022 |
| Anahtar Kelimeler | Keçi, süt, süt bileşimi, mikrobiyolojik özellikler |