img
Akademisyenler > Füsun COŞKUN > Proje Detayı
Kırşehir İlinde Üretilen Keçi Sütlerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Esma DOĞAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.B2.16.002
Proje Konusu Önemli bazı kalite kriterleri bakımından, merkez ve altı ilçe olmak üzere il genelinde üretilen keçi sütlerinin değerlendirilmesi ve gerekli durumlarda kaliteli çiğ süt eldesi bakımından çiftçinin bilinçlendirilerek yönlendirilmesi amaçlanmıştır.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 29-03-2016
Bitiş Tarihi 03-08-2017
Anahtar Kelimeler Keçi sütü, kalite özellikleri, süt bileşenleri, SHS.
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş