Proje Ekibi |
Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Yürütücü |
Esma DOĞAN
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
Proje Türü | Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi |
Proje No | ZRT.B2.16.002 |
Proje Konusu | Önemli bazı kalite kriterleri bakımından, merkez ve altı ilçe olmak üzere il genelinde üretilen keçi sütlerinin değerlendirilmesi ve gerekli durumlarda kaliteli çiğ süt eldesi bakımından çiftçinin bilinçlendirilerek yönlendirilmesi amaçlanmıştır. |
Proje Durumu | Tamamlandı |
Başlangıç Tarihi | 29-03-2016 |
Bitiş Tarihi | 03-08-2017 |
Anahtar Kelimeler | Keçi sütü, kalite özellikleri, süt bileşenleri, SHS. |