| Proje Ekibi (2) |
Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Yürütücü |
|
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
| Proje Türü | Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi |
| Proje No | ZRT.B2.16.002 |
| Proje Sahibi Kurum | Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi |
| Proje Durumu | Tamamlandı |
| Başlangıç Tarihi | 29-03-2016 |
| Bitiş Tarihi | 03-08-2017 |
| Proje Konusu | Önemli bazı kalite kriterleri bakımından, merkez ve altı ilçe olmak üzere il genelinde üretilen keçi sütlerinin değerlendirilmesi ve gerekli durumlarda kaliteli çiğ süt eldesi bakımından çiftçinin bilinçlendirilerek yönlendirilmesi amaçlanmıştır. |
| Anahtar Kelimeler | Keçi sütü, kalite özellikleri, süt bileşenleri, SHS. |