img
Akademisyenler > Füsun COŞKUN > Proje Detayı
Somatik Hücre Sayısının Keçi Sütünden Üretilen Kefire Ait Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN Dr. Öğr. Üyesi Füsun COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.012
Proje Konusu Keçi sütünde somatik hücre sayısının süt ürünlerinin kalitesi üzerine etkileri
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 06-05-2021
Bitiş Tarihi 24-08-2022
Anahtar Kelimeler Somatik hücre sayısı, keçi sütü, kalite kriterleri, kefir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş