BIODIVERSA (European Biodiversity Partnership) ACORN - Identifying Seed Sources For Highly Adaptable Oak Forests in a Changing Climate.
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Funda ÖZDEMİR DEĞİRMENCİ
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Uluslararası) Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje
Proje No -
Proje Konusu Değişen İklim Koşullarına Adaptasyon Kabiliyeti Yüksek Meşe Ormanları İçin Tohum Kaynaklarının Belirlenmesi Doğal Kaynaklar ve Yaşam Bilimleri Üniversitesi, Viyana (BOKU) Avusturya Teknoloji Enstitüsü (AIT), Avusturya Selanik Aristotles Üniversitesi (AUTh), Yunanistan İsviçre Federal Orman, Kar ve Peyzaj Araştırmaları Enstitüsü (WSL), İsviçre Orman Araştırma Enstitüsü Baden-Württemberg (FVA), Almanya Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara, Türkiye Türkiye Ulusal Botanik Bahçesi, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Ankara, Türkiye. Proje kodu: TAGEMAB31. BiodivERsA projesi, 64242 sayılı hibe sözleşmesi kapsamında Avrupa Birliği'nin Horizon 2020 araştırma ve yenilik programından fon almıştır.
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 01-04-2021