Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2017, 2021 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Niğde Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Muhasebe ve Finansman (Yl) (Tezli), 2011, 2015 |
Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü, 2004, 2008 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2017, 2021 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Niğde Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Muhasebe ve Finansman (Yl) (Tezli), 2011, 2015 |
Lisans, Türkiye, Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü, 2004, 2008 |
Yener OĞAN, Doktora, Artvin ilinin gastronomi değerleri; yiyecek içecek hizmeti sunan işletmeler ve satın alan turistler üzerine bir inceleme, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, 2021 |
İngilizce, YÖKDİL, 67, 09 Temmuz , 2017 |
Sertifika, Culinary Forum (Education), Nirvana Cosmopolitan Hotel-Antalya, 13-03-2022, 17-03-2022 |
Konuşmalarım, Kültürlerin Harmanlandığı Şehir "Artvin" Paneli, Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi, 20-05-2022, 20-05-2022 |
Sertifika, Erasmus Staff Mobility, UTP University of Science and Technology Bydgoszcz/Polonya, 25-06-2018, 29-06-2018 |
Sertifika, Erasmus Staff Mobility, Università degli Studi di Napoli ”L’xxOrientale Napoli-İtalya, 11-06-2013, 21-06-2013 |
Çalıştay, South Caucausus Trans-Boundary Tourism, Batum-Gürcistan, 27-11-2013, 29-11-2013 |
Çalıştay, Karadeniz Turizm Ağı, Giresun, 17-04-2012, 18-04-2012 |
Çalıştay, Karadeniz Turizm Ağı, Giresun, 17-01-2012, 18-01-2012 |
Seminer, Yüncülerden Kaçkarlara Alternatif Trekking, Yusufeli-Artvin, 15-04-2011, 15-04-2011 |
Çalıştay, Arhavi Kültür ve Sanat Festivali, Arhavi-Artvin, 26-08-2011, 26-08-2011 |
Seminer, Ormanların Ekoturizm Amaçlı Kullanımı, Yusufeli-Artvin, 12-12-2010, 15-12-2010 |
Sertifika, Leonardo Da Vinci, Gdansk/Polonya, 20-06-2007, 20-09-2007 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2025-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2023-2025, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2021-2023, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2020-2021, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Artvin Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
2010-2020, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Arhavi Meslek Yüksekokulu, Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, Türkiye |
2025-, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2024-2025, Fakülte Kurulu Üyeliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2023-2025, Bölüm Başkanı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2023-2025, Anabilim Dalı Başkanı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2023-2025, Fakülte Kurulu Üyeliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2023-2025, Erasmus Koordinatörü, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2022-2023, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2021-2023, Erasmus Koordinatörü, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2021-2023, Fakülte Kurulu Üyeliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2021-2025, Bologna Koordinatörü, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2021-2025, Yönetim Kurulu Üyeliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2021-2025, Komisyon Üyeliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2021-, Komisyon Üyeliği, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Türkiye |
2021-2023, Bölüm Başkanı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2015-2017, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2015-2017, Yönetim Kurulu Üyeliği, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2012-2015, Program Başkanı, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
2010-2021, Erasmus Koordinatörü, Artvin Çoruh Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2024-2025, Öğretmenlik Uygulaması, Lisans |
2024-2025, Bitirme Tezi, Lisans |
2024-2025, Yiyecek İçecek Sektör Uygulamaları I, Lisans |
2024-2025, Yiyecek İçecek Sektör Uygulamaları II, Lisans |
2024-2025, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
2024-2025, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
2024-2025, Mutfak Uygulamaları III, Lisans |
2024-2025, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Lisans |
2024-2025, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Lisans |
2024-2025, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
2023-2024, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Lisans |
2023-2024, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Lisans |
2023-2024, Mutfak Uygulamaları IV, Lisans |
2023-2024, Mutfak Uygulamaları III, Lisans |
2023-2024, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
2023-2024, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
2023-2024, Soğuk Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2023-2024, Sıcak Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2022-2023, Gastronomi Felsefesi, Lisans |
2022-2023, Yenilikçi Mutfak Uygulamaları, Lisans |
2022-2023, Sıcak Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2022-2023, Mutfak Uygulamaları II, Lisans |
2022-2023, Yiyecek İçecek Hizmetleri-II, Lisans |
2022-2023, Yiyecek İçecek Servisi, Lisans |
2022-2023, Mutfak Uygulamaları I, Lisans |
2022-2023, Soğuk Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2022-2023, Yiyecek İçecek Hizmetleri-I, Lisans |
2021-2022, Sıcak Mutfak Uygulamaları, Ön Lisans |
2021-2022, Kariyer Planlama, Lisans |
2021-2022, Yiyecek İçecek Hizmetleri-II, Lisans |
2021-2022, Yiyecek İçecek Hizmetleri-I, Lisans |
2020-2021, Servis Uygulamaları, Ön Lisans |
2020-2021, Ziyafet Servisi Yönetimi, Ön Lisans |
2020-2021, Menü Planlama, Ön Lisans |
2020-2021, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2020-2021, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2020-2021, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2019-2020, Servis Uygulamaları, Ön Lisans |
2019-2020, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2019-2020, Anadolu Uygarlıkları, Ön Lisans |
2019-2020, Ziyafet Servisi Yönetimi, Ön Lisans |
2019-2020, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2019-2020, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2019-2020, Menü Planlama, Ön Lisans |
2018-2019, Ziyafet Servisi ve Yönetimi, Ön Lisans |
2018-2019, Servis Uygulamaları, Ön Lisans |
2018-2019, 2. Yabacı Dil (Rusça), Ön Lisans |
2018-2019, Uluslararası Turizm, Ön Lisans |
2018-2019, Anadolu Uygarlıkları, Ön Lisans |
2018-2019, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2018-2019, Menü Planlama, Ön Lisans |
2018-2019, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2018-2019, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2018-2019, Turizm ve Hizmet Ekonomisi, Lisans |
2017-2018, Servis Uygulamaları, Ön Lisans |
2017-2018, Ziyafet Servisi Yönetimi, Ön Lisans |
2017-2018, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2017-2018, Anadolu Uygarlıkları, Ön Lisans |
2017-2018, Menü Planlama, Ön Lisans |
2017-2018, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2017-2018, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2017-2018, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2016-2017, Anadolu Uygarlıkları, Ön Lisans |
2016-2017, Servis Uygulamaları, Ön Lisans |
2016-2017, Ziyafet Servisi Yönetimi, Ön Lisans |
2016-2017, Dosyalama ve Arşivleme, Ön Lisans |
2016-2017, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2016-2017, Turizm Ekonomisi, Ön Lisans |
2016-2017, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2016-2017, Örgütsel Davranış, Ön Lisans |
2016-2017, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2016-2017, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2015-2016, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2015-2016, Anadolu Uygarlıkları, Ön Lisans |
2015-2016, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2015-2016, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2015-2016, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2015-2016, Turizm Ekonomisi, Ön Lisans |
2015-2016, Turizm ve Hizmet Ekonomisi, Lisans |
2014-2015, Anadolu Uygarlıkları, Ön Lisans |
2014-2015, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2014-2015, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2014-2015, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2014-2015, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2014-2015, Acente Muhasebesi, Ön Lisans |
2014-2015, Konaklama İşletmeleri Muhasebesi, Ön Lisans |
2013-2014, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2013-2014, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2013-2014, Yiyecek İçecek Hizmetleri II, Ön Lisans |
2013-2014, Yiyecek İçecek Hizmetleri I, Ön Lisans |
2013-2014, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Ön Lisans |
2013-2014, Anadolu Uygarlıkları, Ön Lisans |
2013-2014, Dosyalama ve Arşivleme, Ön Lisans |
2013-2014, Kalite Yönetim Sistemleri, Ön Lisans |
2012-2013, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2012-2013, Reklamasyon, Ön Lisans |
2012-2013, Türkiye Fiziki Coğrafyası, Ön Lisans |
2012-2013, Tur Programları, Ön Lisans |
2012-2013, Rehberlik Hizmetleri, Ön Lisans |
2012-2013, Kalite Yönetim Sistemleri, Ön Lisans |
2011-2012, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2011-2012, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2011-2012, Temel Hukuk, Ön Lisans |
2011-2012, Örgütsel Davranış, Ön Lisans |
2011-2012, Temel Hukuk, Ön Lisans |
2010-2011, Turizm Coğrafyası, Ön Lisans |
2010-2011, Karşılayıcı Acente, Ön Lisans |
2010-2011, Mesleki Çalışma ve Seminer, Ön Lisans |
2010-2011, Dış Ticarette Standardizasyon, Ön Lisans |
2009-2010, Dosyalama ve Arşivleme, Ön Lisans |
2009-2010, Örgütsel Davranış, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Artvin Yöresindeki Tıbbi ve Aromatik Özellikli Bitkilerin Mutfaklarda Kullanımı Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023-2024 ![]() |
Sustainability of Local Tastes: Gastro-Black Sea Diğer Uluslararası Kurum ve Kuruluşlar: Yürütücü , 2023 ![]() |
Mutfakta Tıbbi Aromatik Bitki Var Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Yürütücü , 2022 ![]() |
Tıbbi Aromatik Bitki Turizmi Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç): Araştırmacı , 2021 ![]() |
Türkiye deki Fındık Fiyatlarının Firmaların Finansal Performansı Üzerine Etkisi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2017-2017 ![]() |
Arhavi Ekoturizm Bilgilendirme Eğitimleri Özel Kuruluşlar: Danışman , 2017-2017 ![]() |
MYO Öğrencilerinin Duygusal Zekâ Düzeyleri ile Akademik Başarı Arasındaki İlişki Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2016-2016 ![]() |
Artvin Çoruh Üniversitesinin Kobiler Üzerine Etkisi Artvin Örneği Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2016-2016 ![]() |
Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin İş hayatına hazırbulunuşluk düzeylerinin belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2014-2014 ![]() |
Arhavi İlçesinde Kırsal Turizm Potansiyelinin Ortaya Çıkartılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2011-2012 ![]() |
Eko Turizmi Geliştirmeye yönelik Ev Pansiyonculuğu Eğitimi Projesi Kalkınma Bakanlığı Destekli Proje: Eğitmen , 2010-2011 ![]() |
Kayıt Yok |
Yazicioğlu, I., Isin, A., Yayla, Ö., OĞAN, Y., Yalçin, E. (2024) "Theories and practices in tourism, marketing and management", : , ISBN: 9783631923221, 9783631925102 ![]() ![]() |
OĞAN, Y., Özkaya, F. (2023) "Gastro Artvin", Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, ISBN: 978-625-7492-68-3 ![]() ![]() |
OĞAN, Y., Özkaya, F. (2021) "Gastro Artvin", Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, ISBN: 978-625-7492-68-3 ![]() |
Kılınç, H., OĞAN, Y. (2024) "Paleo ve Freeganizm Beslenme", Kitap: Gastronomide Yeni Eğilimler ve Beslenme Kültürü: Gastronomide Yeni Eğilimler ve Beslenme Kültürü : İnanışlar, Coğrafya ve Sürdürülebilirliğin Gastronomik Yansımaları, Konya/Türkiye : Selçuk Üniversitesi Yayınları, Bölüm Sayfaları: 143 / 163, ISBN: 978-975-448-243-0 ![]() |
Özdemir, S., OĞAN, Y. (2024) "Gastronomi, Sanat ve Toplum", Kitap: Sanat ve Gastronomi, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 45 / 72, ISBN: 978-625-386-007-3 ![]() |
OĞAN, Y., Onat, G. (2023) "Öğütülmüş Taneli Baharat", Kitap: Baharat, Otlar ve Soslar, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 130 / 151, ISBN: 978-605-254-886-8 ![]() |
Bozkurt, H.Ö., OĞAN, Y., Çekiç, İ. (2023) "AIRBNB Yorumları Üzerine Bir Araştırma: Sinop İli Örneği", Kitap: Green Inspiration-Yeşil İlham, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 746 / 759, ISBN: 978-605-254-857-8 ![]() |
Çekiç, İ., OĞAN, Y., Bozkurt, H.Ö. (2023) "Birecik Destinasyonunun Alternatif Turizm Çeşitliliği ve Gastronomik Ürün Potansiyeli Üzerine Bir Değerlendirme", Kitap: Green Inspiration-Yeşil İlham, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 760 / 774, ISBN: 978-605-254-857-8 ![]() |
OĞAN, Y., Sormaz, Ü. (2023) "Mutfak Kültüründe Baharat", Kitap: Mutfağın Aşkı Baharat, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 1 / 14, ISBN: 978-605-254-851-6 ![]() ![]() |
OĞAN, Y., Özkaya, F., Koralı, E.K. (2023) "Profesyonel Mutfaklarda Personel Yeterlilikleri", Kitap: Profesyonel Mutfaklar, İstanbul/Türkiye : Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti., Bölüm Sayfaları: 41 / 58, ISBN: 978-625-413-046-5 ![]() ![]() |
OĞAN, Y. (2023) "Özbekistan Mutfak Kültürü", Kitap: Türk Dünyası Mutfak Kültürü, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 127 / 139, ISBN: 978-625-397-511-1 ![]() ![]() |
Karaman, E.E., OĞAN, Y. (2023) "Sürdürülebilir Gastronomi Perspektifinden Yeşil Odaklı Uygulamalar", Kitap: Yeşil İşletmecilik, Ankara/Türkiye : Gazi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 123 / 148, ISBN: 978-625-365-409-2 ![]() |
OĞAN, Y. (2022) "Yöresel Mutfağın Artvin Ekonomisine Katkıları", Kitap: Artvin'in Ekonomik Yapısı, Ankara/Türkiye : Gazi Kitabevi, Bölüm Sayfaları: 157 / 170, ISBN: 978-625-365-049-0 ![]() ![]() |
Yılmaz, E.D., OĞAN, Y. (2022) "Beslenme Alışkanlıklarında Coğrafyanın Rolü", Kitap: Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, Konya/Türkiye : Çizgi Kitapevi, Bölüm Sayfaları: 182 / 193, ISBN: 978-605-196-867-4 ![]() ![]() |
OĞAN, Y. (2022) "Mutfak Hizmetlerine Giriş", Kitap: Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 15 / 31, ISBN: 978-605-254-525-6 ![]() |
OĞAN, Y. (2022) "Karadeniz Golden Turizm, Lüks Artvin Seyahat, Özlem Ardahan Seyahat, Papila Otel", Kitap: Türkiye Turizm Ansiklopedisi, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-72949-1-3 ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Yöresel Mutfak", Kitap: Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık,, Bölüm Sayfaları: 187 / 208, ISBN: 978-625-433-037-7 ![]() ![]() |
OĞAN, Y., Kıvılcım, B. (2021) "Alternative Tourism and Gastronomic Tourism", Kitap: Economic, Social and Business Issues: Evidence From Developing World, London/İngiltere : Ijopec Publication, Bölüm Sayfaları: 427 / 435, ISBN: 978-1-913809-19-5 ![]() |
OĞAN, Y., Aksoy, M. (2021) "Gastronomide Kültür ve Lezzet", Kitap: Gastronomi Araştırmaları, Konya/Türkiye : Çizgi Kitapevi, Bölüm Sayfaları: 233 / 238, ISBN: 978-605-196-691-5 ![]() ![]() ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Mutfak Çalışanları: Sistematik Bir Derleme", Kitap: Gastronomide Sistematik Araştırmalar, İstanbul/Türkiye : Oğlak Yayıncılık ve Reklamcılık Ltd. Şti., Bölüm Sayfaları: 311 / 326, ISBN: 978-625-413-005-2 ![]() |
Canbolat, C., OĞAN, Y. (2021) "Food Waste from the Perspective of Food and Beverage Businesses", Kitap: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, Berlin/Almanya : Peter Lang, Bölüm Sayfaları: 65 / 79, ISBN: 978-3-631-85523-2 ![]() ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Gastronomi Turizmi ve Gastronomik Akımlar", Kitap: Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları, Konya/Türkiye : Çizgi Kitapevi, Bölüm Sayfaları: 34 / 52, ISBN: 978‐605‐196‐615‐1 ![]() ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Karadeniz Bölgesi Yöresel Mutfak Kültürü", Kitap: Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler), Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 286 / 336, ISBN: 978-625-439-324-2 ![]() ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Karadeniz Bölgesi'ne Ait Yemekler ve Yapılışları", Kitap: Temel Bilgilerle Yöresel Mutfaklar (Örnek Menü ve Reçeteler), Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 337 / 371, ISBN: 978-625-439-324-2 ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Artvin", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 573 / 580, ISBN: 978-605-254-509-6 ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Samsun", Kitap: Türkiye Lezzet Rotaları, Ankara/Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 702 / 709, ISBN: 978-605-254-509-6 ![]() |
OĞAN, Y. (2021) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Lojistik ve Depolama", Kitap: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Konya/Türkiye : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 39 / 51, ISBN: 978-625-8468-39-7 ![]() |
OĞAN, Y. (2020) "Soslar (A.1. Sosu, Aioli Sosu, Akçaağaç Şurubu, Alfredo Sosu, Arrabbiata Sosu, Au Jus Sosu, Bagna Cauda Sosu , Balık Ezmesi, Barbekü Sos, Beşamel Sosu, Beurre Manie, Bigarade Sosu, Bolonez Sos, Carbonara Sosu, Chimichuri Sosu, Coulis Sosu, Dana Fond, Dömi", Kitap: Gastronomi Sözlüğü A’dan Z’ye, Türkiye : Detay Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-254-253-8 ![]() |
OĞAN, Y. (2020) "Gümüşhane Zigana Kayak Merkezi", Kitap: Türkiye’nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli, Konya/Türkiye : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 271 / 278, ISBN: 978-625-7316-04-0 ![]() |
OĞAN, Y. (2020) "Yiyecek İçecek İşletmeleri", Kitap: Yiyecek İçecek Hizmetleri, Ankara/Türkiye : Nobel Akademik Yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 1 / 21, ISBN: 978-625-406-797-6 ![]() ![]() ![]() |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Kitap) Contemporary Studies and Theories in Tourism, 2024, Editör |
(Uluslararası - Kitap) Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar-III, 2024, Editör |
(Uluslararası - Kitap) Global Concepts in Gastronomy, 2023, Editör |
(Uluslararası - Kitap) Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, 2022, Editör |
(Uluslararası - Kitap) Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, 2022, Editör |
(Uluslararası - Kitap) Gastronomi Araştırmaları, 2021, Editör |
(Uluslararası - Kitap) Yiyecek İçecek Hizmetleri, 2020, Editör |
Kayıt Yok |
Yönetim Kurulu Üyesi, Gastronomi Akademisyenleri Derneği, 2021- |
Üye, Turizm Akademisyenleri Derneği, 2015- |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
İbrahim Çekiç
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
|
2018 - 2024 | 11 |
![]()
Fügen Özkaya
![]() |
2017 - 2023 | 10 |
![]()
Ela Oğan
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2016 - 2018 | 7 |
![]()
Zehra Bulut
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2022 - 2024 | 7 |
![]()
Ceyhun Akyol
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2014 - 2022 | 5 |
![]()
Cihan Canbolat
![]() |
2018 - 2021 | 4 |
![]()
Savaş Böyükyılmaz
-
|
2020 | 4 |
![]()
Burcu Kıvılcım
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2018 - 2021 | 3 |
![]()
Elif Esma Karaman
-
|
2023 - 2024 | 3 |
![]()
Saime Küçükkömürler
![]() |
2018 | 2 |
![]()
Ahmet Kamacı
Bartın Üniversitesi
|
2014 - 2016 | 2 |
![]()
İpek Kurt
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2018 | 2 |
![]()
Handan Özçelik Bozkurt
-
|
2023 | 2 |
![]()
Erdem Baydeniz
-
|
2024 | 2 |
![]()
Zehra Bulut
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
|
2024 | 2 |
![]()
Menekşe Cömert
-
|
2022 | 1 |
![]()
Fulya Sarper
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
|
2019 | 1 |
![]()
Ekrem Aydın
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2014 | 1 |
![]()
Rahime Yüce
-
|
2014 | 1 |
![]()
Muhabbet Çelik
-
|
2023 | 1 |
![]()
Evren Osman Çakıroğlu
-
|
2025 | 1 |
![]()
Tuncay Uluyurt
-
|
2014 | 1 |
![]()
Mustafa Aksoy
-
|
2021 | 1 |
![]()
Taner Taşdemir
-
|
2025 | 1 |
![]()
Mehmet Kabacık
-
|
2024 | 1 |
![]()
Abitter Özulucan
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
|
2017 | 1 |
![]()
Faruk Yüksel
-
|
2024 | 1 |
![]()
Ümit Sormaz
-
|
2023 | 1 |
![]()
Mustafa Ülker
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Sinan Güner
Artvin Çoruh Üniversitesi
|
2014 | 1 |
![]()
Elif Zeynep Özer
İstanbul Gelişim Üniversitesi
|
2019 | 1 |
![]()
Yusuf Durmuş
-
|
2024 | 1 |
![]()
Gökhan Onat
-
|
2023 | 1 |
![]()
Mehmet Ali Keskin
-
|
2024 | 1 |
![]()
Engin Pulluk
![]() |
2020 | 1 |
![]()
Samet Can Aksu
-
|
2024 | 1 |
![]()
Esra Demircioğlu Yılmaz
-
|
2022 | 1 |
![]()
Erkan Denk
-
|
2025 | 1 |
![]()
Üzeyir Kement
-
|
2024 | 1 |
![]()
Semra Şahingöz
![]() |
2018 | 1 |
![]()
İrfan Yazıcıoğlu
-
|
2024 | 1 |
![]()
Aybuke Elif Ceyhun Sezgin
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
|
2019 | 1 |
![]()
Alper Isin
![]() |
2024 | 1 |
![]()
CEYHUN AKYOL
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
|
2018 | 1 |
![]()
cihan canbolat
![]() |
2021 | 1 |
![]()
Ela Oğan
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
|
2018 | 1 |
![]()
Elif Esma KARAMAN
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
|
2024 | 1 |
![]()
Eren Yalçin
![]() |
2024 | 1 |
![]()
IBRAHIM ÇEKIÇ
GAZİANTEP İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
|
2023 | 1 |
![]()
Irfan Yazicioğlu
Ankara Hacı Bayram Veli University
(Turkey)
|
2024 | 1 |
![]()
irfan yazıcıoğlu
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
|
2024 | 1 |
![]()
MENEKŞE CÖMERT
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
|
2022 | 1 |
![]()
Özgür Yayla
![]() |
2024 | 1 |
![]()
Büşra Elem Yıldırım
-
|
2024 | 1 |
![]()
Ebru Köktürk Koralı
-
|
2023 | 1 |
![]()
Halime Kılınç
-
|
2024 | 1 |
![]()
Savaş Büyükyılmaz
-
|
2024 | 1 |
![]()
Sümeyye Özdemir
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78462 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33493 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2117 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 15 | 55 | 78 | 58 | 159 | 635 | 240 | 500 | 275 | 80 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 498 . | 500 . | 462 . | 482 . | 378 . | 119 . | 407 . | 158 . | 274 . | 68 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 408 . | 395 . | 393 . | 419 . | 296 . | 70 . | 324 . | 104 . | 193 . | 54 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 173 . | 165 . | 172 . | 207 . | 111 . | 6 . | 128 . | 10 . | 49 . | 11 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 93 . | 77 . | 86 . | 100 . | 56 . | 2 . | 59 . | 6 . | 29 . | 6 . |
Toplam Yayın | 0 | 1 | 5 | 9 | 5 | 8 | 20 | 10 | 15 | 14 | 3 |
Toplam Makale | 0 | 1 | 2 | 3 | 3 | 2 | 4 | 5 | 5 | 10 | 3 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 12 | 4 | 8 | 2 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 3 | 6 | 2 | 3 | 4 | 1 | 2 | 2 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 4 | 1 |
Makale (Ulusal) | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 4 | 4 | 3 | 5 | 1 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 11 | 4 | 7 | 2 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 3 | 3 | 1 | 0 | 4 | 1 | 2 | 2 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 3 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |