Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2017, 2022 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2011, 2016 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2000, 2005 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2017, 2022 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2011, 2016 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2000, 2005 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YDS, 60, 2014-YDS S, 2014 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar |
2024-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2022-2024, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2017-2022, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2023-2024, Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2022-2023, Enstitü Müdür Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2023-2024, Fonksiyonel Gıdalar, Yüksek Lisans |
2023-2024, Gıda Proteinleri, Yüksek Lisans |
2023-2024, Sürdürülebilir Gıda Sistemleri, Yüksek Lisans |
2023-2024, Yenilikçi Gıda İşleme Teknolojileri, Yüksek Lisans |
2022-2023, Mikrobiyoloji ve Parazitoloji, Lisans |
2021-2022, Gıda Ambalajlama Teknolojisi, Ön Lisans |
2021-2022, Gıda Muhafaza İlkeleri, Ön Lisans |
2021-2022, Enzimoloji, Ön Lisans |
2021-2022, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2021-2022, İletişim, Ön Lisans |
2021-2022, Fermentasyon Teknolojisi, Ön Lisans |
2021-2022, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Ön Lisans |
2021-2022, Su Teknolojisi, Ön Lisans |
2021-2022, Fonksiyonel Gıdalar, Ön Lisans |
2021-2022, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2020-2021, Enzimoloji, Ön Lisans |
2020-2021, Gıda Ambalajlama Teknolojisi, Ön Lisans |
2020-2021, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2020-2021, Soğutma Tekniği ve Depolama, Ön Lisans |
2020-2021, Gıda Muhafaza İlkeleri, Ön Lisans |
2020-2021, Organik Gıdalar, Ön Lisans |
2020-2021, Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı, Ön Lisans |
2020-2021, İletişim, Ön Lisans |
2020-2021, Fonksiyonel Gıdalar, Ön Lisans |
2020-2021, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2019-2020, Gıda Ambalajlama Teknolojisi, Ön Lisans |
2019-2020, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2019-2020, Soğutma Tekniği ve Depolama, Ön Lisans |
2019-2020, Gıda Muhafaza İlkeleri, Ön Lisans |
2019-2020, Tıbbi ve Aromatik Bilgiler, Ön Lisans |
2019-2020, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2019-2020, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2018-2019, Fonksiyonel Gıdalar, Ön Lisans |
2018-2019, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Ön Lisans |
2018-2019, Gıdalarda Temel İşlemler, Ön Lisans |
2018-2019, Araştırma Yöntem ve İlkeleri, Ön Lisans |
2018-2019, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2017-2018, Araştırma Yöntem ve Teknikleri, Ön Lisans |
2017-2018, Etik Değerler ve Gıda Meslek Etiği, Ön Lisans |
2016-2017, Ahilik Kültür ve Medeniyeti, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Yönetim Kurulu Üyesi, MHT Arge Gıda Sağlık Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti, 2021- |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Bioactive and Functional properties of gelatin peptide fractions obtained from sea bass (Dicentrarchus labrax) skin | 12 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 16 |
2 | Ülkemizde ve Dünyada Helal Gıda Hususunda Karşılaşılan Problemler | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 1 | 1 | 0 | 6 |
3 | Effects of Fish Skin Gelatin Hydrolysates Treated with Alcalase and Savinase on Frozen Dough and Bread Quality | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 |
4 | Helal Gıda Kapsamında Gıda Ambalaj ve Kaplama Maddelerinin İncelenmesi | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
(2023) "TEKNOFEST Ankara Girişim Yarışması Tarım Teknolojileri Hızlandırma Kategorisinde 2023 yılı ‘En İyi Girişim Ödülü" Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) |
(2022) "TEKNOFEST Girişim Programı Ön Kuluçka Mezunu" Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) |
(2021) "TEKNOFEST 2021 Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması Üniversite Proje Kategorisi 2.lik Derecesi" Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Osman Sağdıç
![]() |
2013 - 2024 | 17 |
![]()
Fatih Bozkurt
![]() |
2021 - 2023 | 6 |
![]()
Emre Yavuzer
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 4 |
![]()
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2021 - 2022 | 2 |
![]()
Abdullah Baycar
![]() |
2022 | 2 |
![]()
Perihan Kübra Akman
![]() |
2021 - 2022 | 2 |
![]()
Hatice Bekiroğlu
Şırnak Üniversitesi
|
2021 - 2024 | 2 |
![]()
-
|
2023 | 1 |
![]()
-
|
2024 | 1 |
![]()
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2022 | 1 |
![]()
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2021 | 1 |
![]()
Görkem Özülkü
-
|
2024 | 1 |
![]()
Ömer Said Toker
-
|
2016 | 1 |
![]()
Muhammed Zeki Durak
![]() |
2017 | 1 |
![]()
Salih Karasu
-
|
2021 | 1 |
![]()
Cemalettin Baltacı
-
|
2016 | 1 |
![]()
Mehmet Erdem
![]() |
2013 | 1 |
![]()
Hasan Yetim
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
|
2013 | 1 |
![]()
Aysen Develioglu-Arslan
![]() |
2025 | 1 |
![]()
Cansu Agan
![]() |
2025 | 1 |
![]()
Hamza Goktas
![]() |
2025 | 1 |
![]()
Hayri Ertem
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2024 | 1 |
![]()
Zeynep Hazal Tekin-Cakmak
![]() |
2025 | 1 |
![]()
Funda Ramazan
-
|
2022 | 1 |
![]()
Saniye Kariptaş Ağca
-
|
2023 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51092 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25439 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1544 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Teknolojileri, Gıda Biyoteknolojisi, Fonksiyonel Gıdalar |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 5 | 18 | 0 | 3 | 4 | 25 | 114 | 10 | 55 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 656 . | 691 . | - | 654 . | 606 . | 669 . | 595 . | 665 . | 605 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 472 . | 517 . | - | 497 . | 454 . | 520 . | 434 . | 540 . | 477 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 224 . | 240 . | - | 231 . | 212 . | 212 . | 177 . | 231 . | 190 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 161 . | 158 . | - | 137 . | 142 . | 143 . | 109 . | 154 . | 129 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 78 . | 75 . | - | 76 . | 69 . | 60 . | 47 . | 79 . | 64 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 65 . | 63 . | - | 70 . | 63 . | 64 . | 47 . | 73 . | 57 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 1 | 3 | 0 | 1 | 1 | 5 | 8 | 2 | 3 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 1 | 3 | 0 | 1 | 0 | 5 | 5 | 2 | 2 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 5 | 3 | 2 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 0 |