Lisans, Türkiye, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 2020, 2022 |
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2017 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Dr), 2006, 2013 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2004, 2014 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2002, 2006 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Amasya Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Pr., 1997, 2002 |
Lisans, Türkiye, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 2020, 2022 |
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2017 |
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2004, 2014 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Dr), 2006, 2013 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2002, 2006 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Amasya Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Pr., 1997, 2002 |
Sertan AYTAÇ, Doktora, Boronik Asit Türevlerinin Sentezi ve Monosakkarit Afinitelerinin Incelenmesi, Hacettepe Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya, 2013 |
Sertan AYTAÇ, Yüksek Lisans, Synthesis of α-oxo-β-γ Unsaturated Esters and Their Reactions with Pyrrole Compounds, Hacettepe Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya, 2006 |
İngilizce, YÖKDİL, 61, 2019 Yükse, 2019 |
İngilizce, ÜDS, 66, Güz, 2006 |
Jüri Üyelikleri, 3. Uluslararası Palandöken Bilimsel Çalışmalar Kongresi, Erzurum, 11-11-2021, 12-11-2021 |
Sertifika, İSG sertifkası, ANKARA, 01-07-2019, 16-07-2019 |
Sertifika, UYGULAMALI BİYOKİMYADA GÜNCEL KONULAR YAZ OKULU, AKSARAY, 22-08-2014, 24-08-2014 |
Sertifika, TS EN ISO 22000-2005 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ, KAMAN MYO. KIRŞEHİR-KAMAN, 26-04-2008, 27-04-2008 |
Sertifika, HACCEP TEMEL PRESİPLERİ, MEVZUAT VE TETKİK EĞİTİMİ, KAMAN MYO. KIRŞEHİR/KAMAN, 19-04-2008, 20-04-2008 |
Sertifika, ISO 9001-2000; ISO22000-2005 İÇ TETKİK EĞİTİMİ, KAMAN MYO. KIRŞEHİR-KAMAN, 03-05-2008, 03-05-2008 |
Sertifika, ISO 9001-2000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMİ, KAMAN MYO KIRŞEHİR/KAMAN, 03-11-2007, 04-11-2007 |
Çalışma, SOLİD STATE NMR RECENT DEVELOPMENTS WORKSHOP, ODTÜ ANKARA, 30-10-2007, 01-11-2007 |
Sertifika, GC-MS-MS EĞİTİMİ, ANKARA-HACETTEPE UNİV. BEYTEPE KAMPÜSÜ, 14-06-2006, 15-06-2006 |
Kurs, BİLGİSAYAR İŞLETMENLİK KURSU, ANKARA, 20-06-2005, 15-07-2005 |
Kurs, YABANCI DİL KURS SERTİFİKASI, AMASYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, 13-10-2001, 05-05-2002 |
[UAK] Fen Bilimleri ve Matematik Kimya Organik Kimya |
[UAK] Fen Bilimleri ve Matematik Kimya Farmasötik Kimya |
[UAK] Fen Bilimleri ve Matematik Kimya Yeşil Kimya |
[UAK] Fen Bilimleri ve Matematik Kimya Spektroskopi |
2024-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2024-2024, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye |
2023-2023, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2023-2023, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye |
2022-2022, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye |
2013-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2007-2013, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2020-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2016-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2016-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2015-2022, Bologna Koordinatörü, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2015-2017, Komisyon Başkanlığı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2015-2022, Farabi Koordinatörü, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2015-2022, Erasmus Koordinatörü, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2015-2018, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2015-2015, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2014-2022, Yönetim Kurulu Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2014-2022, Yönetim Kurulu Üyeliği, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2013-2022, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2012-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2007-2009, Program Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2022-2023, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2022-2023, Soğutma Tekniği ve Depolama, Ön Lisans |
2022-2023, Enstrumental Gıda Analizleri, Ön Lisans |
2022-2023, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans |
2021-2022, Tüketici davranışları, Lisans |
2021-2022, Hizmet Pazarlaması, Lisans |
2021-2022, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ön Lisans |
2021-2022, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2021-2022, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans |
2021-2022, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2021-2022, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2021-2022, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2020-2021, İşletme Yönetimi, Lisans |
2020-2021, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ön Lisans |
2020-2021, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2020-2021, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans |
2020-2021, İş Hukuku, Ön Lisans |
2020-2021, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2020-2021, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2019-2020, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2019-2020, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans |
2019-2020, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2019-2020, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans |
2019-2020, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2019-2020, Kimya-II, Ön Lisans |
2019-2020, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2019-2020, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2019-2020, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2019-2020, Kimyasal Gıda Analizleri, Ön Lisans |
2019-2020, Kimya-I, Ön Lisans |
2019-2020, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2019-2020, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2018-2019, Gıdalarda duyusal Analizler, Ön Lisans |
2018-2019, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2018-2019, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2018-2019, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2018-2019, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2018-2019, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2018-2019, Kimyasal Gıda Analizleri, Ön Lisans |
2018-2019, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2017-2018, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2017-2018, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans |
2017-2018, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2017-2018, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2017-2018, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2017-2018, Kimya-I, Ön Lisans |
2017-2018, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Kimya, Lisans |
2016-2017, Ahilik Kültürü ve Medeniyeti, Ön Lisans |
2016-2017, Kimya-II, Ön Lisans |
2016-2017, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2016-2017, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2016-2017, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2016-2017, Kimya-I, Ön Lisans |
2015-2016, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans |
2015-2016, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2015-2016, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2015-2016, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2015-2016, Kimya-II, Ön Lisans |
2015-2016, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2015-2016, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2015-2016, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2015-2016, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2015-2016, Kimya-I, Ön Lisans |
2014-2015, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans |
2014-2015, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2014-2015, Kimya-II, Ön Lisans |
2014-2015, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2014-2015, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2014-2015, Kimya, Ön Lisans |
2014-2015, Yağ İşleme Teknikleri, Ön Lisans |
2014-2015, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans |
2014-2015, Mesleki İngilizce, Ön Lisans |
2014-2015, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2014-2015, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2014-2015, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2014-2015, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2014-2015, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2014-2015, Ekonomi, Ön Lisans |
2014-2015, Kimya-I, Ön Lisans |
2013-2014, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2013-2014, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans |
2013-2014, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2013-2014, Kimya-II, Ön Lisans |
2013-2014, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2013-2014, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans |
2013-2014, Bilgisayar Uygulamaları, Ön Lisans |
2013-2014, Yaz Stajı, Ön Lisans |
2013-2014, İstatistik, Ön Lisans |
2013-2014, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2013-2014, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2013-2014, Meslek Etiği, Ön Lisans |
2013-2014, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2013-2014, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2013-2014, Kimya-I, Ön Lisans |
2013-2014, Yağ İşleme Teknikleri, Ön Lisans |
2013-2014, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans |
2012-2013, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans |
2012-2013, Kimya-II, Ön Lisans |
2012-2013, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans |
2012-2013, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans |
2012-2013, Seminer, Ön Lisans |
2012-2013, Gıda İşletmeciliği, Ön Lisans |
2012-2013, Mesleki Uygulamalar, Ön Lisans |
2012-2013, Gıda Kalite Kontrolü ve Mevzuatı, Ön Lisans |
2012-2013, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans |
2012-2013, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2012-2013, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans |
2012-2013, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans |
2012-2013, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2012-2013, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2012-2013, Kimya-I, Ön Lisans |
2012-2013, Meslek Etiği, Ön Lisans |
2012-2013, Yağ İşleme Teknikleri, Ön Lisans |
2012-2013, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans |
2012-2013, Kimya, Ön Lisans |
2011-2012, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans |
2011-2012, Araştırma Yöntem ve Teknikleri, Ön Lisans |
2011-2012, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans |
2011-2012, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans |
2011-2012, Seminer, Ön Lisans |
2011-2012, Kimya-II, Ön Lisans |
2011-2012, Gıda Kalite Kontrolü ve Mevzuatı, Ön Lisans |
2011-2012, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans |
2011-2012, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2011-2012, Kimya, Ön Lisans |
2011-2012, Kimya-I, Ön Lisans |
2011-2012, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans |
2010-2011, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2010-2011, Kimya-II, Ön Lisans |
2010-2011, Kimya, Ön Lisans |
2010-2011, Kimya-I, Ön Lisans |
2010-2011, Çevre Koruma, Ön Lisans |
2009-2010, Mesleki İnglizce -II, Ön Lisans |
2009-2010, Kimya, Ön Lisans |
2009-2010, Kimya, Ön Lisans |
2008-2009, Seminer, Ön Lisans |
2008-2009, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans |
2008-2009, Gıda Kimyası, Ön Lisans |
2008-2009, Seminer, Ön Lisans |
2008-2009, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans |
2008-2009, Kimya, Ön Lisans |
2007-2008, Kimya, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., Özkan, E.N., AYTAÇ, S. (2024) "HESAPLAMALI VE DENEYSEL YAKLAŞIMLAR İLE 4-(((1-BENZİLPİPERİDİN-4-İL) İMİNO)METİL)- 2,6-DİMETOKSİFENOL BİLEŞİĞİNİN İNCELENMESİ VE MOLEKÜLER YERLEŞTİRME ÇALIŞMALARI", 3. BİLSEL INTERNATIONAL ASPENDOS SCIENTIFIC RESEARCHES , (pp. 66), Antalya, Türkiye, (Ekim 2024) |
Özkan, E.N., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., AYTAÇ, S. (2024) "FLORO SUBSTİTÜE YENİ SCHİFF BAZI BİLEŞİKLERİNİN SENTEZİ, MOLEKÜLER YERLEŞTİRME VE ADME CALİSMALARİ", 3. BİLSEL INTERNATIONAL SUR SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS , Diyarbakır, Türkiye, (Eylül 2024) |
GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., AYTAÇ, S. (2024) "Piperazin Türevi Yeni Schiff Bazlarının Sentezi", 35. Ulusal Kimya Kongresi , Diyarbakır, Türkiye, (Eylül 2024) |
Özkan, E.N., AYTAÇ, S., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2024) "Synthesis, Molecular Docking And Dft Studies Of Schiff Base Compounds", ISARC 9. INTERNATIONAL PALANDOKEN SCIENTIFIC STUDIES CONGRESS , (pp. 98), Erzurum, Türkiye, (Eylül 2024) |
AYTAÇ, S., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2024) "Schiff Bazı Bileşiklerinin Sentezi ve İndirgenme Reaksiyonları", 22. Koromatografi Kongresi , (pp. 84), Erzurum, Türkiye, (Temmuz 2024) |
GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., AYTAÇ, S. (2024) "Vanilin türevi tiyazolidinon bileşiklerinin sentezi, karakterizasyonu ve antioksidan özelliklerinin incelenmesi", 22. Koromatografi Kongresi , Erzurum, Türkiye, (Temmuz 2024) |
AYTAÇ, S. (2024) "SYNTHESIS OF NOVEL SCHIFF BASES CONTAINING PIPERIDINE DERIVATIVES", 3. BİLSEL INTERNATIONAL AHLAT SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS , (pp. 263-264), Bitlis, Türkiye, (Haziran 2024) |
GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., AYTAÇ, S., Şahin, E., Kara, Y. (2024) "From Cyclohexene to Bicyclic Lactones: Bromination, Epoxidation and Rearrangements", 4th Anatolian Conference on Organic Chemistry , (pp. 65), Antalya-Kemer, Türkiye, (Mart 2024) |
AYTAÇ, S. (2023) "Synthesis Methods of Thiazolidin-4-one Derivatives", Ahi Evran International Conference on Scientific Research , (pp. 45-46), Kırşehir, Türkiye, (Ekim 2023) |
AYTAÇ, S. (2021) "Synthesis of Benzylidene Benzenamine Derivative Compounds by Microwave Method", 2 nd International Halich Congress , (pp. 534-535), İstanbul, Türkiye, (Ekim 2021) |
AYTAÇ, S. (2021) "Synthesıs of Symmetrıc Imınes And Reductıon To Secondary Amınes", Hagia Sophia 3.INTERNATIONAL CONFERENCE ON ON MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES , (pp. 154-155), İstanbul, Türkiye, (Eylül 2021) |
AYTAÇ, S., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2021) "Envıronmental Synthesıs of Schıff Base Compounds", EURO ASIA 9th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES , Erzurum, Türkiye, (Ağustos 2021) |
AYTAÇ, S., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., Yavuzer, E. (2018) "Use of Nettle (Urtica dioica L.) in the Treatment of Fish Diseases", 2.International Congresss on Fisheries and Aquatic Sciences , (pp. 57), Nevşehir, Türkiye, (Aralık 2018) |
GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., Yavuzer, E., AYTAÇ, S. (2018) "Comparison of Efffciency of Natural and Synthetic Antioxidants in Fish Conservation", 2. International Congress on Fisheries and Aquatic Research , (Temmuz 2018) |
Yavuzer, E., AYTAÇ, S., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., Yavuzer, N. (2018) "Comparison of silverfish (Atherina boyeri) with rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) as an Alternative Protein Source,", 2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research , Nevşehir, Türkiye, (Temmuz 2018) |
GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., AYTAÇ, S., Yavuzer, E. (2018) "Plant Species Used in the Treatment of Fish Diseases", 2. Internatıonal Congress on Fisheries and Aquatic Research , (Temmuz 2018) |
AYTAÇ, S., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., Yavuzer, E. (2018) "Use of nettle (Urtica dioica L.) to extend shelf life of fish products", 2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research , Nevşehir, Türkiye, (Temmuz 2018) |
Yavuzer, E., AYTAÇ, S., Yavuzer, M.N., Balıkçı, E., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2018) "Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri", 3 rd International Bozok Symposium , (Mayıs 2018) |
AYTAÇ, S., Yavuzer, E., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2018) "Mantarların Antioksidan Özellikleri", Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi , (pp. 124), Antalya, Türkiye, (Mart 2018) |
AYTAÇ, S., Yavuzer, E., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö. (2018) "Patojenik Balık Hastalıklarında Cevizin Antimikrobiyal Etkisi", Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi, , (pp. 125), Antalya, Türkiye, (Mart 2018) |
GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., AYTAÇ, S., Yavuzer, E. (2018) "Zerdeçalın İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri,", Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi, , Antalya, Türkiye, (Mart 2018) |
AYTAÇ, S., Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "Detecting the Consumer’s Fish / Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)", 1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries , (pp. 86), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (Ekim 2017) |
Yavuzer, E., AYTAÇ, S., Yavuzer, M.N. (2017) "The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism", 1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries , (pp. 70), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (Ekim 2017) |
Yavuzer, E., AYTAÇ, S., Yavuzer, M.N. (2017) "Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , (pp. 1015), Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017) |
Yavuzer, E., AYTAÇ, S., Yavuzer, M.N. (2017) "Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , (pp. 683), Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017) |
AYTAÇ, S., Yavuzer, E. (2017) "Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , (pp. 547), Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017) |
AYTAÇ, S., Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , (pp. 1016), Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017) |
Yavuzer, E., Boğa, M., Yavuzer, M.N., AYTAÇ, S. (2016) "Consumer s Food Safety Percetion who Came to Trout Farms s Restaurant in Central Anatolia Region", International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces , (Kasım 2016) |
AYTAÇ, S., Yavuzer, E. (2016) "Quality Issues In The Protection of Fish and Fish Products", International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces , (Kasım 2016) |
ÖZTÜRK, G., AYTAÇ, S. (2010) "A Traditional Food Kaman Cevizlisi", 1 st Symposiom on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (pp. 875-876), (Nisan 2010) |
AYTAÇ, S., Gedikli, S. (2010) "Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları", 1 st Symposiom on Traditional Food from Adriatic to Caucasus , (pp. 718-719), (Nisan 2010) |
ÖZTÜRK, G., Özen, G., AYTAÇ, S., Taşkırdı, Y. (2009) "Geleneksel Bir Süt Ürünü olan Tatık Yoğurdunun Yapılışı ve Bazı Kimyasal Özellikleri", II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 709), Van, Türkiye, (Mayıs 2009) |
Gümrah, Ö., AYTAÇ, S., Çağlar, A., Çağlar, P. (2008) "Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products", Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu , (Nisan 2008) |
ÖZTÜRK, G., AYTAÇ, S. (2008) "Health Benefits of Soybean", International Symposiom on Food, Nutrition and Cancer , (Nisan 2008) |
Temelli, B., AYTAÇ, S., Ünaleroğlu, C. (2005) "5+5 ve 5+6 Heterohalkalı Bileşiklerin Ara Ürünlerinin Sentezi", 19. ULUSAL KİMYA KONGRESİ , Kuşadası, Türkiye, (Eylül 2005) |
Kayıt Yok |
AYTAÇ, S., Nur, Ö.E., GÜNDOĞDU-AYTAÇ, Ö., HABİBE, G. (2024) "Molecular Docking Studies On Mıiomycin C and Dacarbazine Drugs", Kitap: Article and Reviews in Science and Mathematics, Ankara/Türkiye : Platanus Publishing, Bölüm Sayfaları: 51 / 68, ISBN: 978-625-6634-27-5 |
AYTAÇ, S. (2023) "MICROWAVE ASSISTED SYNTHESIS OF NEW SCHIFF BASES DERIVATIVES: CHARACTERIZATION AND DETERMINATION OF THEIR MICROBIOLOGICAL ACTIVITY", Kitap: International Research in Math Sciences IV, Ankara/Türkiye : Eğitim Yayınevi, Bölüm Sayfaları: 55 / 71, ISBN: 978-625-6489-67-7 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry, 2024 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Adıyaman Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, 2024 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of Molecular Structure, 2024 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of Molecular Structure, 2024 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Journal of Molecular Structure, 2024 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) International Journal of Secondary Metabolite, 2023 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, 2023 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) ACG Organic Communications, 2023 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Uluslararası Bilim ve Eğitim Dergisi, 2023 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Arcivoc, 2022 |
(Ulusal - Bilimsel Proje) Yeni Kalkon Türevlerinin Sentezi ve Karakterizasyonu, 2022 |
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 2021 |
(Ulusal - Bilimsel Proje) Atık Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Başlarından Protein Hidrolizatı Üretimi, 2020 |
(Ulusal - Bilimsel Proje) Farklı hidrosollerin gıda kaynaklı patojen bakteriler üzerindeki antimikrobiyal etkilerinin incelenmesi, 2020 |
Üye, Türkiye Kimya Derneği, 2024- |
Üye, Kimyagerler Derneği, 2023- |
(2012) "YAYIN TEŞVİK" |
(2010) "YAYIN TEŞVİK" |
(2008) "YAYIN TEŞVİK" |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2018 - 2024 | 23 |
Emre Yavuzer
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
|
2016 - 2018 | 19 |
Canan Ünaleroğlu
Hacettepe Üniversitesi
|
2005 - 2011 | 4 |
Ahi Evran Üniversitesi
|
2008 - 2010 | 3 |
Barış Temelli
Hacettepe Üniversitesi
|
2005 - 2009 | 3 |
Ebrar Nur Özkan
-
|
2024 | 3 |
M Nuket Yavuzer
-
|
2017 - 2018 | 3 |
Mebrure Nuket Yavuzer
-
|
2017 | 3 |
Ertan Şahin
Atatürk Üniversitesi
|
2024 | 2 |
Yunus Kara
Atatürk Üniversitesi
|
2024 | 2 |
Sergül Gedikli
-
|
2010 | 2 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2022 | 1 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2022 | 1 |
Perihan Çağlar
Hacettepe Üniversitesi
|
2008 | 1 |
Filiz Kuralay
Ordu Üniversitesi
|
2011 | 1 |
İlhami Gülçin
Atatürk Üniversitesi
|
2023 | 1 |
Yusuf Erdoğdu
Gazi Üniversitesi
|
2022 | 1 |
Dilek Işık Taşgın
Çankaya Üniversitesi
|
2009 | 1 |
Esra Balıkçı
Yozgat Bozok Üniversitesi
|
2018 | 1 |
Zeynebe Bingöl
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
|
2023 | 1 |
GÜNDOĞDU HABİBE
-
|
2024 | 1 |
Melike Ayaz
-
|
2022 | 1 |
Mustafa Boğa
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
|
2016 | 1 |
İsmail Hakkı Boyacı
Hacettepe Üniversitesi
|
2011 | 1 |
Arif Çağlar
-
|
2008 | 1 |
Gökhan Özen
-
|
2009 | 1 |
Mebrure Nüket Yavuzer
-
|
2016 | 1 |
Nuket Yavuzer
-
|
2018 | 1 |
ÖZKAN Ebrar Nur
-
|
2024 | 1 |
Özlem Gümrah
-
|
2008 | 1 |
Yasemin Taşkırdı
-
|
2009 | 1 |
Yavuzer Mebrure Nuket
-
|
2017 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50676 |
YÖKSİS Temel Alan | Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı | 12901 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Kimya | 3377 |
Anahtar Kelimeler | Organik Kimya, Farmasötik Kimya, Yeşil Kimya |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 10 | 45 | 54 | 0 | 0 | 50 | 50 | 140 | 187 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | 650 . | 668 . | 617 . | - | - | 631 . | 645 . | 521 . | 277 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | 524 . | 513 . | 464 . | - | - | 428 . | 432 . | 307 . | 166 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | 383 . | 341 . | 290 . | - | - | 259 . | 288 . | 177 . | 94 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | 175 . | 160 . | 132 . | - | - | 113 . | 118 . | 78 . | 30 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | 35 . | 35 . | 33 . | - | - | 28 . | 27 . | 20 . | 8 . |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | 34 . | 29 . | 27 . | - | - | 22 . | 24 . | 16 . | 8 . |
Toplam Yayın | 0 | 2 | 7 | 10 | 0 | 0 | 6 | 1 | 3 | 12 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 3 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 |
Toplam Bildiri | 0 | 2 | 6 | 9 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 8 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 2 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 2 | 6 | 9 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 5 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 |