img

Dr. Öğr. Üyesi Sertan AYTAÇ

  • Kaman Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Teknolojisi Pr.

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
42
Atıf
35
h-index
3
Proje
13
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2004, 2014
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2017
Lisans, Türkiye, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 2020, 2022
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Dr), 2006, 2013
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Amasya Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Pr., 1997, 2002
Yüksek Lisans, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2002, 2006
Araştırma Alanları
Organik Kimya, Yeşil Kimya, Farmasötik Kimya
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Lisans, Türkiye, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, 2020, 2022
Ön Lisans, Türkiye, Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü, 2014, 2017
Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, 2004, 2014
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Dr), 2006, 2013
Yüksek Lisans, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya (Yl) (Tezli), 2002, 2006
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Amasya Eğitim Fakültesi, Kimya Öğretmenliği Pr., 1997, 2002
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 61, 2019 Yükse, 2019
İngilizce, ÜDS, 66, Güz, 2006
Jüri Üyelikleri, 3. Uluslararası Palandöken Bilimsel Çalışmalar Kongresi, Erzurum, 11-11-2021, 12-11-2021
Sertifika, İSG sertifkası, ANKARA, 01-07-2019, 16-07-2019
Sertifika, UYGULAMALI BİYOKİMYADA GÜNCEL KONULAR YAZ OKULU, AKSARAY, 22-08-2014, 24-08-2014
Sertifika, TS EN ISO 22000-2005 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMLERİ, KAMAN MYO. KIRŞEHİR-KAMAN, 26-04-2008, 27-04-2008
Sertifika, HACCEP TEMEL PRESİPLERİ, MEVZUAT VE TETKİK EĞİTİMİ, KAMAN MYO. KIRŞEHİR/KAMAN, 19-04-2008, 20-04-2008
Sertifika, ISO 9001-2000; ISO22000-2005 İÇ TETKİK EĞİTİMİ, KAMAN MYO. KIRŞEHİR-KAMAN, 03-05-2008, 03-05-2008
Sertifika, ISO 9001-2000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMİ, KAMAN MYO KIRŞEHİR/KAMAN, 03-11-2007, 04-11-2007
Çalışma, SOLİD STATE NMR RECENT DEVELOPMENTS WORKSHOP, ODTÜ ANKARA, 30-10-2007, 01-11-2007
Sertifika, GC-MS-MS EĞİTİMİ, ANKARA-HACETTEPE UNİV. BEYTEPE KAMPÜSÜ, 14-06-2006, 15-06-2006
Kurs, BİLGİSAYAR İŞLETMENLİK KURSU, ANKARA, 20-06-2005, 15-07-2005
Kurs, YABANCI DİL KURS SERTİFİKASI, AMASYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, 13-10-2001, 05-05-2002
[UAK] Fen Bilimleri ve Matematik Kimya Organik Kimya
[UAK] Fen Bilimleri ve Matematik Kimya Yeşil Kimya
[UAK] Fen Bilimleri ve Matematik Kimya Farmasötik Kimya
2023-2023, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
2022-2022, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Atatürk Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
2013-, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2007-2013, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2020-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2016-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2016-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2015-2015, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2015-2018, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2015-2022, Erasmus Koordinatörü, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2015-2022, Farabi Koordinatörü, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2015-2017, Komisyon Başkanlığı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2015-2022, Bologna Koordinatörü, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2014-2022, Yönetim Kurulu Üyeliği, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2014-2022, Yönetim Kurulu Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2013-2022, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2012-2022, Komisyon Üyeliği, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2007-2009, Program Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2022-2023, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans
2022-2023, Enstrumental Gıda Analizleri, Ön Lisans
2022-2023, Soğutma Tekniği ve Depolama, Ön Lisans
2022-2023, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2021-2022, Hizmet Pazarlaması, Lisans
2021-2022, Tüketici davranışları, Lisans
2021-2022, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2021-2022, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2021-2022, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2021-2022, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans
2021-2022, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2021-2022, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ön Lisans
2020-2021, İşletme Yönetimi, Lisans
2020-2021, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2020-2021, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2020-2021, İş Hukuku, Ön Lisans
2020-2021, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans
2020-2021, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2020-2021, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ön Lisans
2019-2020, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2019-2020, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2019-2020, Kimya-I, Ön Lisans
2019-2020, Kimyasal Gıda Analizleri, Ön Lisans
2019-2020, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2019-2020, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2019-2020, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2019-2020, Kimya-II, Ön Lisans
2019-2020, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2019-2020, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans
2019-2020, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans
2019-2020, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans
2019-2020, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2018-2019, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2018-2019, Kimyasal Gıda Analizleri, Ön Lisans
2018-2019, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2018-2019, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2018-2019, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2018-2019, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2018-2019, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2018-2019, Gıdalarda duyusal Analizler, Ön Lisans
2017-2018, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2017-2018, Kimya-I, Ön Lisans
2017-2018, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2017-2018, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2017-2018, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2017-2018, Laboratuvar Teknikleri, Ön Lisans
2017-2018, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans
2016-2017, Kimya, Lisans
2016-2017, Kimya-I, Ön Lisans
2016-2017, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2016-2017, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2016-2017, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2016-2017, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2016-2017, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans
2016-2017, Kimya-II, Ön Lisans
2016-2017, Ahilik Kültürü ve Medeniyeti, Ön Lisans
2015-2016, Kimya-I, Ön Lisans
2015-2016, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2015-2016, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2015-2016, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2015-2016, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2015-2016, Kimya-II, Ön Lisans
2015-2016, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2015-2016, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans
2015-2016, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2015-2016, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans
2014-2015, Kimya-I, Ön Lisans
2014-2015, Ekonomi, Ön Lisans
2014-2015, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2014-2015, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2014-2015, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2014-2015, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2014-2015, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2014-2015, Mesleki İngilizce, Ön Lisans
2014-2015, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans
2014-2015, Yağ İşleme Teknikleri, Ön Lisans
2014-2015, Kimya, Ön Lisans
2014-2015, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2014-2015, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans
2014-2015, Kimya-II, Ön Lisans
2014-2015, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2014-2015, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans
2013-2014, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans
2013-2014, Yağ İşleme Teknikleri, Ön Lisans
2013-2014, Kimya-I, Ön Lisans
2013-2014, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2013-2014, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2013-2014, Meslek Etiği, Ön Lisans
2013-2014, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2013-2014, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2013-2014, İstatistik, Ön Lisans
2013-2014, Yaz Stajı, Ön Lisans
2013-2014, Bilgisayar Uygulamaları, Ön Lisans
2013-2014, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans
2013-2014, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans
2013-2014, Kimya-II, Ön Lisans
2013-2014, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2013-2014, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans
2013-2014, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2012-2013, Kimya-II, Ön Lisans
2012-2013, Gıda Katkı Maddeleri, Ön Lisans
2012-2013, Kimya, Ön Lisans
2012-2013, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans
2012-2013, Yağ İşleme Teknikleri, Ön Lisans
2012-2013, Meslek Etiği, Ön Lisans
2012-2013, Kimya-I, Ön Lisans
2012-2013, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2012-2013, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2012-2013, Bitkisel Yağ Teknolojisi, Ön Lisans
2012-2013, Özel Gıdalar Teknolojisi, Ön Lisans
2012-2013, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2012-2013, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans
2012-2013, Gıda Kalite Kontrolü ve Mevzuatı, Ön Lisans
2012-2013, Mesleki Uygulamalar, Ön Lisans
2012-2013, Gıda İşletmeciliği, Ön Lisans
2012-2013, Seminer, Ön Lisans
2012-2013, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans
2012-2013, Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi, Ön Lisans
2011-2012, İşletme yönetimi-I, Ön Lisans
2011-2012, Kimya-I, Ön Lisans
2011-2012, Kimya, Ön Lisans
2011-2012, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2011-2012, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans
2011-2012, Gıda Kalite Kontrolü ve Mevzuatı, Ön Lisans
2011-2012, Kimya-II, Ön Lisans
2011-2012, Seminer, Ön Lisans
2011-2012, İşletme yönetimi-II, Ön Lisans
2011-2012, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans
2011-2012, Araştırma Yöntem ve Teknikleri, Ön Lisans
2011-2012, Kalite Güvence ve Standartları, Ön Lisans
2010-2011, Kimya-I, Ön Lisans
2010-2011, Kimya, Ön Lisans
2010-2011, Kimya-II, Ön Lisans
2010-2011, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2010-2011, Çevre Koruma, Ön Lisans
2009-2010, Kimya, Ön Lisans
2009-2010, Kimya, Ön Lisans
2009-2010, Mesleki İnglizce -II, Ön Lisans
2008-2009, Kimya, Ön Lisans
2008-2009, Kimyasal Gıda Analizleri-I, Ön Lisans
2008-2009, Seminer, Ön Lisans
2008-2009, Gıda Kimyası, Ön Lisans
2008-2009, Kimyasal Gıda Analizleri-II, Ön Lisans
2008-2009, Seminer, Ön Lisans
2007-2008, Kimya, Ön Lisans
Kayıt Yok
N-Alkil/Aril-6-(Hidroksimetil)Siklohek-3-En-1-Karboksamidin Katılma Reaksiyonlarının İncelenmesi: Yeni Siklitol Türevlerinin Sentezi ve Düzenlenme Ürünleri (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2022-2024
4-TOLİLTİYAZOLİDON BİLEŞİKLERİNİN SENTEZİ (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2022-2023
Biyoaktif Potansiyele Sahip Yeni Sekonder Amin Bileşiklerinin Sentezi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2022-2023
2-brom-4-((fenilimino)metil)fenol Türevi Schiff Bazlarının Sentezi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023-2024
Schiff Bazı Bileşiklerinin Çevreci Bir Yöntemle Sentezi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2021-2022
Ahiler Diyarı Bilimle Şenleniyor (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Eğitmen , 2021-2021
İzovanilinin Yeni Schiff Bazı Bileşiklerinin Sentezi ve Karakterizasyonu (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2020-2022
1,4-diaminbenzenin Yeni Schiff Bazı Bileşiklerinin Sentezi ve Karakterizasyonu (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2020-2022
3 d yazıcı ile antimikrobiyal balık saklama kutusu üretilmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2018-2019
Tıbbi ve Aromatik Bitki Yağları Çıkarılarak Doğal Antimikrobiyal Elde Edilmesi ve Dezenfeksiyon Amaçlı Kullanılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2017-2017
Nutritional Profile and Health Benefits of Walnut (Juglans regia L.) (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2017
Friedel Crafts Reactions of N Substituted Homochiral Pyrrole Compounds (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2005-2006
Metal Triflate Catalysed 1 4 Addition Reactions of Pyrrole Compound and Synthesis of Pyrrolizine Derivatives (Ulusal) TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Araştırmacı , 2005-207
Kayıt Yok
Aytaç, S. (2023) "Synthesis of and theoretical research on some azine derivatives and investigation of their antimicrobial activities", National Library of Serbia, (0) [SCI Expanded] DOI  
Aytaç, S. (2023) "Synthesis of Pyridine-Based Imine Compounds and Molecular Docking Studies Against Dopamine D2 Receptors", Hittite Journal of Science and Engineering, 10 (2) pp. 161-165 Link DOI   
Aytaç, S., Gündoğdu, Ö., Bingöl, Z., Gülçin, İ. (2023) "Synthesis of Schiff Bases Containing Phenol Rings and Investigation of Their Antioxidant Capacity, Anticholinesterase, Butyrylcholinesterase, and Carbonic Anhydrase Inhibition Properties", MDPI AG, 15 (0) [SCI Expanded] DOI  
Ayaz, M., Gündoğdu, Ö., Aytaç, S., Erdem, B., Çiftçi, H., Erdoğdu, Y. (2022) "Microwave-assisted synthesis, characterizations, antimicrobial activities, and DFT studies on some pyridine derived Schiff bases", Journal of Molecular Structure, 1269 (0) [SCI Expanded] DOI  
Aytaç, S. (2021) "Kaman Besmeç Köftesi", Kastamonu University,, 6 (2) pp. 296-305 DOI  
Aytaç, S. (2021) "Schiff Bazı Bileşiklerinin Çevreci Bir Yöntemle Yeniden Sentezi", Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 11 (4) pp. 2979-2991 [TR Dizin] Link DOI   
Aytaç, S., Gündoğdu, Ö., Yavuzer, E. (2018) "Use of Nettle (Urtıca dioica L.) in the Treatment of Fish Diseases", Internatıonal Journal of Veterinary and Animal Research, 1 (3) pp. 58-62 Link  
Yavuzer, E., Aytaç, S., Nuket, Y.M. (2017) "SPIRULINA (Spirulina platensis) KİMYASAL ORANLARINI HESAPLAMAK İÇİN YENİ BİR BİLGİSAYAR YAZILIMI GELİŞTİRİLMESİ", Yunus Araştırma Bülteni, 17 (4) pp. 369-374 [TR Dizin] Link DOI  
Aytaç, S., Kuralay, F., Boyacı, İ.H., Ünaleroğlu, C. (2011) "A novel polypyrrole–phenylboronic acid based electrochemical saccharide sensor", Sensors and Actuators B: Chemical, 160 (0) pp. 405-411 [SCI Expanded] DOI  
Aytaç, S., Gedikli, S. (2010) "Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları", DÜNYA GIDA, (0) pp. 33-34  
Ünaleroğlu, C., Taşgın, D.I., Aytaç, S., Temelli, B. (2009) "An Efficient Synthetic Route for Pyrrolizinone Synthesis through Functionalized C-Alkylpyrroles", Georg Thieme Verlag KG, 2009 (19) pp. 3243-3250 [SCI Expanded] DOI  
Taşgın, D.I., Temelli, B., Yazıcı, A., Aytaç, S., Ünaleroğlu, C. (2008) "Regioselective Alkylation of Pyrrole with 2 benzylidenemalononitriles catalayzed by Cu OTf 2", Letters in Organic Chemistry, 5 (3) pp. 165-168 [SCI] Link  
Ünaleroğlu, C., Aytaç, S., Temelli, B. (2007) "Copper Triflate Catalyzed Regioselective Alkylation of Pyrrole Conversion of 2 Alkylated Pyrroles to Novel Pyrrolizine Derivatives by Self Cyclization", HETEROCYCLES, 71 (11) pp. 2427-2440 [SCI] Link  
Gündoğdu, Ö., Aytaç, S., Şahin, E., Kara, Y. (2024) "From Cyclohexene to Bicyclic Lactones: Bromination, Epoxidation and Rearrangements", 4th Anatolian Conference on Organic Chemistry , (pp. 65), Antalya-Kemer, Türkiye, (Mart 2024
Aytaç, S. (2023) "Synthesis Methods of Thiazolidin-4-one Derivatives", Ahi Evran International Conference on Scientific Research , (pp. 45-46), Kırşehir, Türkiye, (Ekim 2023
Aytaç, S. (2021) "Synthesıs of Symmetrıc Imınes And Reductıon To Secondary Amınes", Hagia Sophia 3.INTERNATIONAL CONFERENCE ON ON MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES , (pp. 154-155), İstanbul, Türkiye, (Eylül 2021
Aytaç, S. (2021) "Synthesis of Benzylidene Benzenamine Derivative Compounds by Microwave Method", 2 nd International Halich Congress , (pp. 534-535), İstanbul, Türkiye, (Ekim 2021
Aytaç, S., Gündoğdu, Ö. (2021) "Envıronmental Synthesıs of Schıff Base Compounds", EURO ASIA 9th. INTERNATIONAL CONGRESS ON APPLIED SCIENCES , Erzurum, Türkiye, (Ağustos 2021
Aytaç, S., Gündoğdu, Ö., Yavuzer, E. (2018) "Use of Nettle (Urtica dioica L.) in the Treatment of Fish Diseases", 2.International Congresss on Fisheries and Aquatic Sciences , Nevşehir, Türkiye, (Aralık 2018
Aytaç, S., Gündoğdu, Ö., Yavuzer, E. (2018) "Use of nettle (Urtica dioica L.) to extend shelf life of fish products", 2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research , Nevşehir, Türkiye, (Temmuz 2018
Gündoğdu, Ö., Aytaç, S., Yavuzer, E. (2018) "Plant Species Used in the Treatment of Fish Diseases", 2. Internatıonal Congress on Fisheries and Aquatic Research , (Temmuz 2018
Gündoğdu, Ö., Yavuzer, E., Aytaç, S. (2018) "Comparison of Efffciency of Natural and Synthetic Antioxidants in Fish Conservation", 2. International Congress on Fisheries and Aquatic Research , (Temmuz 2018
Yavuzer, E., Aytaç, S., Yavuzer, M.N., Balıkçı, E., Gündoğdu, Ö. (2018) "Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri", 3 rd International Bozok Symposium , (Mayıs 2018
Yavuzer, E., Aytaç, S., Gündoğdu, Ö., Yavuzer, N. (2018) "Comparison of silverfish (Atherina boyeri) with rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) as an Alternative Protein Source,", 2 nd International Congress on Fisheries and Aquatic Research , (Temmuz 2018
Gündoğdu, Ö., Aytaç, S., Yavuzer, E. (2018) "Zerdeçalın İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri,", Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi, , (Mart 2018
Aytaç, S., Yavuzer, E., Gündoğdu, Ö. (2018) "Mantarların Antioksidan Özellikleri", Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi , (Mart 2018
Aytaç, S., Yavuzer, E., Gündoğdu, Ö. (2018) "Patojenik Balık Hastalıklarında Cevizin Antimikrobiyal Etkisi", Uluslararası Katılımlı 6. İlaç Kongresi, , (Mart 2018
Aytaç, S., Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "Detecting the Consumer’s Fish / Yogurt Perceptions (Central Anatolia Model)", 1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries , (pp. 86), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (Ekim 2017
Yavuzer, E., Aytaç, S., Yavuzer, M.N. (2017) "The Effects of Trout Farm in Rural to the Gastronomic Tourism", 1st International Symposium on Limlonogy and Freshwater Fisheries , (pp. 70), Eğirdir/Isparta, Türkiye, (Ekim 2017
Yavuzer, E., Aytaç, S., Yavuzer, M.N. (2017) "Comparison Proximate Composition Between Concrete And Ground Pond Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Systems", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , (pp. 683), Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017
Aytaç, S., Yavuzer, E. (2017) "Nutritional Profile And Health Benefits Of Walnut (Juglans Regia L", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017
Aytaç, S., Yavuzer, E., Yavuzer, M.N. (2017) "Tasting Sensory Analyse Of Mixed Cooked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Caviar And Chicken Egg", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , (pp. 1016), Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017
Yavuzer, E., Aytaç, S., Yavuzer, M.N. (2017) "Calculation of Spirulina (Spirulina platensis) Production Chemical Ratios by Devoloping New Software", International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey). , (pp. 1015), Nevşehir, Türkiye, (Mayıs 2017
Aytaç, S., Yavuzer, E. (2016) "Quality Issues In The Protection of Fish and Fish Products", International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces , (Kasım 2016
Yavuzer, E., Boğa, M., Yavuzer, M.N., Aytaç, S. (2016) "Consumer s Food Safety Percetion who Came to Trout Farms s Restaurant in Central Anatolia Region", International Symposium on Fisheries and Aquatic Scineces , (Kasım 2016
Öztürk, G., Aytaç, S. (2010) "A Traditional Food Kaman Cevizlisi", 1 st Symposiom on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (pp. 875-876), (Nisan 2010
Aytaç, S., Gedikli, S. (2010) "Fonksiyonel Bir Gıda Kuşburnu ve Kuşburnu Ürünlerinin Sağlık Üzerine Faydaları", 1 st Symposiom on Traditional Food from Adriatic to Caucasus , (pp. 718-719), (Nisan 2010
Öztürk, G., Özen, G., Aytaç, S., Taşkırdı, Y. (2009) "Geleneksel Bir Süt Ürünü olan Tatık Yoğurdunun Yapılışı ve Bazı Kimyasal Özellikleri", II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (pp. 709), Van, Türkiye, (Mayıs 2009
Öztürk, G., Aytaç, S. (2008) "Health Benefits of Soybean", International Symposiom on Food, Nutrition and Cancer , (Nisan 2008
Gümrah, Ö., Aytaç, S., Çağlar, A., Çağlar, P. (2008) "Comparison of Various Enzymes for Enzymatic Hydrolysis of Soy Protein Products", Uluslararası Gıda, Beslenme ve Kanser Sempozyumu , (Nisan 2008
Temelli, B., Aytaç, S., Ünaleroğlu, C. (2005) "5+5 ve 5+6 Heterohalkalı Bileşiklerin Ara Ürünlerinin Sentezi", 19. ULUSAL KİMYA KONGRESİ , Kuşadası, Türkiye, (Eylül 2005
Kayıt Yok
Aytaç, S. (2023) "MICROWAVE ASSISTED SYNTHESIS OF NEW SCHIFF BASES DERIVATIVES: CHARACTERIZATION AND DETERMINATION OF THEIR MICROBIOLOGICAL ACTIVITY", Kitap: International Research in Math Sciences IV, Ankara/Türkiye : Eğitim Yayınevi  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Üye, Kimyagerler Derneği, 2023-
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
; A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: TR Dizin, F: Uluslararası Kitap, G: Ulusal Kitap, H: Diğer Makale, I: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I
1
Synthesis of Schiff Bases Containing Phenol Rings and Investigation of Their Antioxidant Capacity, Anticholinesterase, Butyrylcholinesterase, and Carbonic Anhydrase Inhibition Properties
MDPI AG
15 0 0 1 0 0 0 0 16
2
A novel polypyrrole–phenylboronic acid based electrochemical saccharide sensor
Sensors and Actuators B: Chemical
10 0 0 0 0 0 0 0 10
3
An Efficient Synthetic Route for Pyrrolizinone Synthesis through Functionalized C-Alkylpyrroles
Georg Thieme Verlag KG
4 0 0 0 0 0 0 0 4
4
Copper Triflate Catalyzed Regioselective Alkylation of Pyrrole Conversion of 2 Alkylated Pyrroles to Novel Pyrrolizine Derivatives by Self Cyclization
HETEROCYCLES
2 0 0 0 0 0 0 0 2
5
Microwave-assisted synthesis, characterizations, antimicrobial activities, and DFT studies on some pyridine derived Schiff bases
Journal of Molecular Structure
1 0 0 1 0 0 0 0 2
6
Regioselective Alkylation of Pyrrole with 2 benzylidenemalononitriles catalayzed by Cu OTf 2
Letters in Organic Chemistry
1 0 0 0 0 0 0 0 1
(2012) "YAYIN TEŞVİK"
(2010) "YAYIN TEŞVİK"
(2008) "YAYIN TEŞVİK"
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Emre Yavuzer
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
2016 - 2018 19
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2018 - 2024 14
Canan Ünaleroğlu
Hacettepe Üniversitesi
2005 - 2011 5
Barış Temelli
Hacettepe Üniversitesi
2005 - 2009 4
Ahi Evran Üniversitesi
2008 - 2010 3
M Nuket Yavuzer
-
2017 - 2018 3
Mebrure Nuket Yavuzer
-
2017 3
Dilek Işık Taşgın
Çankaya Üniversitesi
2008 - 2009 2
Sergül Gedikli
-
2010 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 1
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 1
Perihan Çağlar
Hacettepe Üniversitesi
2008 1
Filiz Kuralay
Ordu Üniversitesi
2011 1
İlhami Gülçin
Atatürk Üniversitesi
2023 1
Yusuf Erdoğdu
Gazi Üniversitesi
2022 1
Esra Balıkçı
Yozgat Bozok Üniversitesi
2018 1
Zeynebe Bingöl
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
2023 1
Melike Ayaz
-
2022 1
Mustafa Boğa
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
2016 1
Ertan Şahin
-
2024 1
Yunus Kara
-
2024 1
İsmail Hakkı Boyacı
Hacettepe Üniversitesi
2011 1
Arif Çağlar
-
2008 1
Arife Yazıcı
-
2008 1
Gökhan Özen
-
2009 1
Mebrure Nüket Yavuzer
-
2016 1
Nuket Yavuzer
-
2018 1
Özlem Gümrah
-
2008 1
Yasemin Taşkırdı
-
2009 1
Yavuzer Mebrure Nuket
-
2017 1
2024 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
140.
50391 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
86.
12826 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
51.
3366 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50391
YÖKSİS Temel Alan Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı 12826
YÖKSİS Bilim Alanı Kimya 3366
Anahtar Kelimeler Organik Kimya, Farmasötik Kimya, Yeşil Kimya
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 10 45 54 0 0 50 50 190 5
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - 648 . 667 . 617 . - - 621 . 636 . 460 . 140 .
Sıra (Temel Alan İçinde) - 526 . 520 . 463 . - - 426 . 423 . 264 . 86 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - 385 . 342 . 285 . - - 252 . 283 . 150 . 51 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - 176 . 161 . 128 . - - 111 . 115 . 60 . 25 .
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - 27 . 30 . 26 . - - 22 . 21 . 12 . 7 .
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - 29 . 24 . 23 . - - 19 . 25 . 12 . 10 .
Toplam Yayın 0 2 7 10 0 0 6 1 4 1
Toplam Makale 0 0 1 1 0 0 2 1 3 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0
Toplam Bildiri 0 2 6 9 0 0 4 0 0 1
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 1 3 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 1 0 0 1 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 1 0 0 0 1 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0
Bildiri (Uluslararası) 0 2 6 9 0 0 4 0 0 1
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri