img

Öğr. Gör. Özkan DOĞAN

  • Kaman Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Teknolojisi Pr.

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
2
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Lisans, Türkiye, Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005
Yüksek Lisans, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler (Yl) (Tezli), 2020, 2023
Araştırma Alanları
Gıda Bilimi
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Yüksek Lisans, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler (Yl) (Tezli), 2020, 2023
Lisans, Türkiye, Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi
2012-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2022-2023, Ambalajlama Teknolojisi, Ön Lisans
2022-2023, Beslenme İlkeleri, Ön Lisans
2021-2022, Et Ürünleri İşleme Teknolojisi 1-2, Ön Lisans
2021-2022, Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi 1-2, Ön Lisans
2021-2022, Meyve Sebze Ürünleri İşleme Teknolojisi 1-2, Ön Lisans
2021-2022, Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans
2021-2022, Kalite Güvence Standartları, Ön Lisans
2021-2022, İletişim, Ön Lisans
2021-2022, Etik Değerler ve Gıda Meslek Etiği, Ön Lisans
2021-2022, Hazır Yemek Sistemleri, Ön Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Doğan, Ö., Yavuzer, E., Tekle, Ş., Köse, M. (2022) "Makine Öğrenmesi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini", 5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (5. Uluslararası Avrasya Biyolojik ve Kimya Bilimleri Konferansı) , Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2022
Doğan, Ö., Tekle, Ş., Yavuzer, E. (2021) "Jeotermal Enerji ile Gıda Kurutma", International Symposium On Engineering, Natural And Social Sciences , (pp. 16-17), Batman, Türkiye, (Aralık 2021
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
-
2021 - 2022 2
Emre Yavuzer
-
2021 - 2022 2
-
2022 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50391
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 24634
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1526
Anahtar Kelimeler Gıda Bilimi
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 5 5 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - 666 . 681 . - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - 520 . 529 . - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - 225 . 252 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - 72 . 88 . - -
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri