Lisans, Türkiye, Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler (Yl) (Tezli), 2020, 2023 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İleri Teknolojiler (Yl) (Tezli), 2020, 2023 |
Lisans, Türkiye, Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2005 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi |
2012-, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
2022-2023, Ambalajlama Teknolojisi, Ön Lisans |
2022-2023, Beslenme İlkeleri, Ön Lisans |
2021-2022, Et Ürünleri İşleme Teknolojisi 1-2, Ön Lisans |
2021-2022, Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi 1-2, Ön Lisans |
2021-2022, Meyve Sebze Ürünleri İşleme Teknolojisi 1-2, Ön Lisans |
2021-2022, Hijyen ve Sanitasyon, Ön Lisans |
2021-2022, Kalite Güvence Standartları, Ön Lisans |
2021-2022, İletişim, Ön Lisans |
2021-2022, Etik Değerler ve Gıda Meslek Etiği, Ön Lisans |
2021-2022, Hazır Yemek Sistemleri, Ön Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Doğan, Ö., Yavuzer, E., Tekle, Ş., Köse, M. (2022) "Makine Öğrenmesi ile Balık Tazelik Seviyesinin Tahmini", 5. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (5. Uluslararası Avrasya Biyolojik ve Kimya Bilimleri Konferansı) , Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2022) |
Doğan, Ö., Tekle, Ş., Yavuzer, E. (2021) "Jeotermal Enerji ile Gıda Kurutma", International Symposium On Engineering, Natural And Social Sciences , (pp. 16-17), Batman, Türkiye, (Aralık 2021) |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
-
|
2021 - 2022 | 2 |
Emre Yavuzer
-
|
2021 - 2022 | 2 |
-
|
2022 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50391 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 24634 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1526 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Bilimi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 666 . | 681 . | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | 520 . | 529 . | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 225 . | 252 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | 72 . | 88 . | - | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |