img
 Hakan BAŞAK

Hakan BAŞAK

  • Ziraat Fakültesi
  • Bahçe Bitkileri
  • Sebze Yetiştirme ve Islahı

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
66
Atıf
207
h-index
5
Proje
27
WoS
Yayın
13
Atıf
131
h-index
5
Google Scholar
Yayın
47
Atıf
424
h-index
8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri (Dr), 2007, 2011
Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri (Yl) (Tezli), 1993, 1997
Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, 1989, 1993
Araştırma Alanları
Sebze Yetiştirme ve Islahı
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri (Dr), 2007, 2011
Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri (Yl) (Tezli), 1993, 1997
Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, 1989, 1993
Kayıt Yok
İngilizce, KPDS, 89, 2006 Kasım, 2006
Kayıt Yok
[UAK] Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Sebze Yetiştirme ve Islahı
2022-, Doçent, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, Türkiye
2012-2022, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, Türkiye
1998-2012, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Ahi Evran Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Türkiye
2017-, Dekan Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2013-2019, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2003-2006, Myo/Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Sinan Şengöz, Yüksek Lisans, Farklı ıslah kademelerindeki çerezlik kabak (Cucurbita pepo L.) hatlarının morfolojik karakterizasyonu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman)
Serhat Doğru, Yüksek Lisans, Selekte edilmiş ileri kademelerde çerezlil kabak (Cucurbita pepo L.) hatlarının tuz stresine toleranslarının belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman)
Ahmet Yaroğlu, Yüksek Lisans, L.siceraria, C.Maxima, C.moschata ve C.Maxima x C.Moschata Melezlerinden Elde Edilen Hatların (F2) Tuza Tolerans Seviyelerinin Belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman)
Ramazan Güngör, Yüksek Lisans, Türler arası melezleme ile geliştirilen F2 generasyonundaki domates anaç adaylarının tuz stresine tolerans seviyelerinin belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman)
Ayşe Nur Çetin, Doktora, Bazı kapya biber genotiplerinin TSWV (domates lekeli solgunluk virüsü) ve TMV(tütün mozaik virüs)'ye dayanım düzeylerinin belirlenmesi ve heterotik gruplarının oluşturulması, Selçuk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2023, (Asıl Danışman)
Turan Sevim, Yüksek Lisans, Aşılı karpuz yetiştiriciliğinde (Citrullus lanatus) potasyum uygulamalarının meyve kalitesi ve verim üzerine etkisi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı, 2021, (Asıl Danışman)
Hüseyin Hayat, Yüksek Lisans, Prohexadione-Calcium uygulanmış hıyar fidelerine dikim öncesi gibberellik asit uygulamalarının bitki gelişimi üzerine etkileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman)
Bektaş Kızıl, Yüksek Lisans, Farklı dikim ve budama yöntemlerinin topraksız tarım tekniği ile yetiştirilen aşılı domates bitkilerinin gelişmesi ve verimi üzerine etkisi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman)
Semih Akdemir, Yüksek Lisans, Marul (Lactuca sativa L.) fide kalitesi ve bitki gelişimi üzerine paclobutrazol ve prohexadione-calcium uygulamalarının etkileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı, 2018, (Asıl Danışman)
Cem Emirzeoğlu, Yüksek Lisans, Kırşehir İli yerel biber genotiplerinin farklı tuz konsantrasyonlarına tolerans düzeylerinin belirlenmesi, Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı, 2017, (Asıl Danışman)
2020-2021, ÖRTÜALTI ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans
2020-2021, BAHÇE BİTKİLERİ STRES FİZYOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2020-2021, TOPRAKSIZ TARIM TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans
2020-2021, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2020-2021, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2020-2021, BİTİRME TEZİ, Lisans
2020-2021, TOPRAKSIZ TARIM, Lisans
2020-2021, SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2020-2021, ÖRTÜALTI YETİŞTİRİCİLİĞİ, Lisans
2020-2021, ORGANİK TARIM, Lisans
2020-2021, SERİN İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2020-2021, BİTKİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2019-2020, BİTKİ GENETİK KAYNAKLARININ KORUNMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ, Yüksek Lisans
2019-2020, BİTİRME TEZİ, Lisans
2019-2020, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2019-2020, BİTKİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2019-2020, SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2019-2020, ÖRTÜALTI YETİŞTİRİCİLİĞİ, Lisans
2019-2020, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2019-2020, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2019-2020, ORGANİK TARIM, Lisans
2019-2020, SERİN İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2019-2020, BİTKİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2018-2019, BAHÇE BİTKİLERİ STRES FİZYOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2018-2019, TOPRAKSIZ TARIM TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans
2018-2019, BAHÇE BİTKİLERİ, Lisans
2018-2019, TOPRAKSIZ TARIM, Lisans
2018-2019, BİTKİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2018-2019, SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2018-2019, ÖRTÜALTI YETİŞTİRİCİLİĞİ, Lisans
2018-2019, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2018-2019, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2018-2019, ORGANİK TARIM, Lisans
2018-2019, SERİN İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2017-2018, ÖRTÜALTI ÖZEL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans
2017-2018, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2017-2018, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2017-2018, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2017-2018, SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2017-2018, Organik Tarım, Yüksek Lisans
2017-2018, Bahçe Bitkileri Stres Fizyolojisi, Yüksek Lisans
2017-2018, Topraksız Tarım Teknikleri, Yüksek Lisans
2017-2018, Bitki Genetik Kaynaklarının Korunması ve Değerlendirilmesi, Yüksek Lisans
2017-2018, Örtüaltı Yetiştiriciliği, Lisans
2017-2018, Serin İklim Sebze Türleri, Lisans
2017-2018, Topraksız Tarım, Lisans
2017-2018, Bitki Fizyolojisi, Lisans
2016-2017, BİTKİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2016-2017, BİTKİ GENETİK KAYNAKLARININ KORUNMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ, Yüksek Lisans
2016-2017, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2016-2017, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2016-2017, TOPRAKSIZ TARIM TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans
2016-2017, BAHÇE BİTKİLERİ STRES FİZYOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2016-2017, ÖRTÜALTI YETİŞTİRİCİLİĞİ, Lisans
2016-2017, SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2016-2017, TOPRAKSIZ TARIM, Lisans
2016-2017, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2016-2017, SERİN İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2016-2017, ORGANİK TARIM, Lisans
2015-2016, BAHÇE BİTKİLERİ STRES FİZYOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2015-2016, SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2015-2016, ÖRTÜALTI YETİŞTİRİCİLİĞİ, Lisans
2015-2016, TOPRAKSIZ TARIM, Lisans
2015-2016, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2015-2016, TOPRAKSIZ TARIM TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans
2015-2016, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2015-2016, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2015-2016, GENEL SEBZECİLİK, Lisans
2014-2015, BAHÇE BİTKİLERİ STRES FİZYOLOJİSİ, Yüksek Lisans
2014-2015, TOPRAKSIZ TARIM TEKNİKLERİ, Yüksek Lisans
2014-2015, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2014-2015, MESLEKİ UYGULAMA, Lisans
2014-2015, SICAK İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2014-2015, ÖRTÜALTI YETİŞTİRİCİLİĞİ, Lisans
2014-2015, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2014-2015, SEBZECİLİK, Lisans
2014-2015, ORGANİK TARIM, Lisans
2014-2015, SERİN İKLİM SEBZE TÜRLERİ, Lisans
2014-2015, BİTKİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2014-2015, GENEL SEBZECİLİK, Lisans
2013-2014, BAHÇE BİTKİLERİ PRENSİPLERİ, Lisans
2013-2014, ÖRTÜALTI YAPILARI, Lisans
2013-2014, BAHÇE BİTKİLERİ, Lisans
2013-2014, ORGANİK TARIM, Lisans
2013-2014, BAHÇE BİTKİLERİ FİZYOLOJİSİ, Lisans
2013-2014, TOPRAKSIZ TARIM, Lisans
Kayıt Yok
L. siceraria, C. maxima, C. moschata ve C. maxima x C. moschata melezlerinden elde edilen hatların (F2) tuza tolerans düzeylerinin belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2024-2025
Karpuzda Aşılamanın Tuz Stresine Karşı Morfolojik, Fizyolojik ve Transkriptom Genom Boyu İfade Düzeylerine Etkilerinin Belirlenmesi TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Danışman , 2024  
MAS Teknikleri Kullanılarak Toprak Kökenli Bazı Hastalık ve Zararlılara Toleranslı Domates Anaç Hatlarının Geliştirilmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023  
Ar-Ge Serası Fidelik Kompartımanın Yıl Boyunca Etkin Kullanılabilmesini Sağlamak Amacıyla Taşınabilir Hidroponik Sistem Kurulması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023-2024
MAS Teknikleri Kullanılarak Toprak Kökenli Bazı Hastalık ve Zararlılara Toleranslı Domates Anaç Hatlarının Geliştirilmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2025  
F2 Popülasyonundaki Domates Anaç Adaylarının, Kök-ur Nematoduna Karşı Dayanıklılıklarının Moleküler Markır Kullanılarak Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023  
F2 Popülasyonundaki Domates Anaç Adaylarının, Kök-ur Nematoduna Karşı Dayanıklılıklarının Moleküler Markır Kullanılarak Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2024  
Türler Arası Melezleme İle Geliştirilen F2 Generasyonundaki Domates Anaç Adaylarının Tuz Stresine Tolerans Seviyelerinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023-2024  
Azot Etkinliği Yüksek Ve Tuza Toleranslı Biber Genotiplerinin Geliştirilmesi Ve İlişkili Markırların Tespiti TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Araştırmacı , 2022  
Allopoliploid Citrullus Anaçlarının Karpuz Meyvelerinin Fitokimyasal İçeriğine Etkisi TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Araştırmacı , 2021-2022  
Tuza Tolerant Su Kabağı (Lagenaria Siceraria) Melezlerinin Karpuza Anaçlık Potansiyellerinin Belirlenmesi TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje: Yürütücü , 2021-2024  
Farklı Sulama Rejimlerinin Kırşehir Koşullarında Yetişen Yem Karpuzunda (Citrillus lanatus var. citroides) Verim ve Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2021-2022  
Yabani Domates Hatları, Kültür Çeşitleri ve Bunların Melezlerinin Tuzluluğa Karşı Toleranslarının Fizyolojik Olarak Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2020-2022  
Efficient, Eco-Friendly, Sustainable Mediterranean Greenhouse Integrated with Artificial Intelligence, Hi-Tech Automation and Control System Birleşmiş Milletler, Dünya Bankası, UNESCO, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Destekli Proje: Danışman , 2020-2023  
Su Tutucu Polimer Kullanımının Topraksız Tarım Domates Yetiştiriciliğinde Bitki Gelişimi ve Su Kullanım Etkinliği Üzerine Etkisinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2019-2020  
AŞIKPAŞA YERLEŞKESİNDE BULUNAN TOPRAKSIZ TARIM SERASININ BAĞBAŞI YERLEŞKESİNE TAŞINMASI VE REHABİLİTE EDİLEREK TERMAL SERALARDA KÜMELENME PROJESİNE ENTEGRASYONU Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2018-2019
Termal Seralarda Kümelenme Projesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2018-2026  
Kırşehir'de Yayılış Gösteren Doğal Gül Taksonlarının (Rosa ssp.) Tespiti, Bazı Fizyolojik ve Pomolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2018-2019
Comparative Effects of Ammonium Nitrate and Blood Meal on Plant Morphology and Leaf Coloring In Green Bean (Phaseolus Vulgaris L.) Seedlings Under Salt Stress Condition Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2017
Marul (Lactuca sativa L.) Fide Kalitesi ve Bitki Gelişimi Üzerine Paclobutrazol ve Prohexadione-Calcium Uygulamalarının Etkileri Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2017-2017  
The Effect of Abscisic Acid (ABA) Treatment on Growth of Tomato Seedling (Lycopersicon esculentum Mill.) in Post Planting Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2016
EFFECT OF WATER HOLDING POLYMERS AND WATER RESTRICTION ON GROWTH OF TOMATO CULTIVATED IN DIFFERENT SOILLESS CULTURES Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2016
KIRŞEHİR YEREL BİBER POPULASYONUNDAN SEÇİLEN ÜMİTVAR GENOTİPLERİN MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2014-2016  
FARKLI SULAMA VE AZOT DÜZEYLERİNDE KIRŞEHİR CEMELE GENOTİPİ VE 11B14 DOLMALIK BİBERLERİNİN VERİM VE KALİTESİNİN BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2014-2016  
Kırşehir Yerel Biber Popülasyonlarının Agronomik ve Morfolojik Karakterizasyonu Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2013-2016  
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ MEYVECİLİK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA BAHÇESİ KURULUMU Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2012-2015
Kırşehir Yerel Taze Fasulye Popülasyonlarının Morfolojik ve Genetik Karakterizasyonu Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2012-2015  
Kayıt Yok
AYDIN, A., BAŞAK, H., Aydın, H., GÜNGÖR, R. (2024) "Characterization of F2 generation tomato plants and marker assisted selection against tomato spotted wilt virus (tswv) and tomato yellow leaf curl virus (tylcv)", International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences, 8 (3) pp. 618-628 [TR Dizin] DOI   
ŞAVKAN, A.N., BAŞAK, H., Uncu, A.T., Türkmen, Ö. (2024) "Morphological characterization and molecular marker-assisted selection for resistance to Tobacco mosaic virus (TMV) and Tomato spotted wilt virus (TSWV) in S2 population of capia pepper (Capsicum annuum L.)", GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION, 71 (5) [SCI Expanded] Link DOI    
BAŞAK, H., Çimrin, K.M., Turan, M. (2024) "Effects of Mycorrhiza on Plant Nutrition, Enzyme Activities and Lipid Peroxidation in Pepper Grown Under Salinity Stress", Journal of Agricultural Science and Technology, 26 (2) pp. 359-369 [SCI Expanded] Link    
ŞAVKAN, A.N., BAŞAK, H., Türkmen, Ö. (2024) "Morphological Characterization of Some Capia Pepper(Capsicum annuum L.) Genotypes", Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi, (0) [ESCI] DOI    
AYDIN, A., BAŞAK, H. (2023) "Farklı melez kombinasyonları ile elde edilmiş su kabağı (Lagenaria siceraria) melezlerinin su kültürü koşullarında tuz stresine morfolojik ve fizyolojik olarak tolerans düzeylerinin belirlenmesi", The Journal of Ege University Faculty of Agriculture, 60 (4) pp. 665-678 DOI    
Güngör, R., BAŞAK, H., AYDIN, A. (2023) "S2 Kademesindeki Domates Genotiplerinin Morfolojik ve Pomolojik Karakterizasyonu", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 3 (2) pp. 152-163 Link   
AYDIN, A., Yetişir, H., BAŞAK, H., Turan, M., Tuna, M. (2022) "Rootstock potential of auto and Allotetraploid Citron [Citrullus lanatus var. citroides (L. H. Bailey) Mansf.] for Watermelon [Citrullus lanatus var lanatus (Thunb.) Matsum. & Nakai] under hydroponic conditions: plant growth and some physiological characteristics", International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 3 (5) pp. 648-659 [TR Dizin] DOI   
AYDIN, A., BAŞAK, H., ŞAVKAN, A.N. (2022) "Effects of Different Pruning Systems on Fruit Quality and Yield in California Wonder Peppers (Capsicum annuum L.) Grown in Soilless Culture", Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences, 12 (1) pp. 31-39 Link DOI    
AYDIN, A., Yetişir, H., BAŞAK, H., Güngör, R., Şengöz, S., ŞAVKAN, A.N. (2022) "Investigation of appropriate grafting method and plant applications to increase grafting success in cucumber", International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences, 6 (2) pp. 275-284 [TR Dizin] DOI    
AYDIN, A., ŞAVKAN, A.N., BAŞAK, H., BAŞPINAR, A. (2022) "Tuz Stresi Altındaki Domates Bitkilerine Yapılan Mikrobiyal (Glomus iranicum var. tenuihypharum ve Trichoderma Harzianum T78) Uygulamaların Morfolojik ve Fizyolojik Özellikler Üzerine Etkileri", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (1) pp. 32-42 Link   
BOYACI, S., ABACI-BAYAR, A.A., BAŞAK, H. (2022) "EVALUATION OF HARVEST WASTE IN SOILLESS AGRICULTURE TOMATO CULTIVATION", INFRASTRUCTURE AND ECOLOGY OF RURAL AREAS, 1 (1) pp. 29-42 Link   
BAŞAK, H., Sarıkamış, G., Seyrek, G.Ç., ATEŞ, M.A. (2022) "GENETIC CHARACTERIZATION OF PEPPER (Capsicum annuum L.) GENOTYPES FROM CENTRAL ANATOLIA WITH SSR AND SCAR MARKERS", GENETIKA-BELGRADE, 54 (3) pp. 1171-1182 [SCI Expanded] Link DOI     
Hayat, H., BAŞAK, H. (2021) "Prohexadione-Calcium Uygulanmış Hıyar Fidelerine Dikim Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının Bitki Gelişimi Üzerine Etkileri", Akademik Ziraat Dergisi, 10 (2) pp. 243-254 [TR Dizin] DOI    
BAŞAK, H. (2021) "Effects of Prohexadione Calcium Applications on Growth and Yield Characteristics of Cucumber (Cucumis sativus L.)", SAINS MALAYSIANA, 50 (8) pp. 2141-2152 [SCI Expanded] DOI    
BAŞAK, H. (2021) "COMPARISON OF CEMELE PEPPER WITH BELL PEPPER GENOTYPES (Capsicum annuum L. var. grossum) WITH RESPECT TO AGRONOMIC AND MORPHOLOGICAL CHARACTERISTICS", ACTA SCIENTIARUM POLONORUM-HORTORUM CULTUS, 20 (2) pp. 121-134 [SCI Expanded] DOI    
Çimrin, K.M., BAŞAK, H., Turan, M. (2020) "Farklı dozlarda tuz ve mikoriza uygulamalarının biberde hormon, antioksidan, fenolik ve organik asit içeriklerine etkisi", Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 25 (3) pp. 488-498 Link DOI    
BAŞAK, H. (2020) "Prohexadione-Calcium Uygulama Yöntemlerinin Hıyar (Cucumis sativus L.) Fidelerinin Gelişimi ve Yaprak Pigmentasyonu Üzerine Etkileri", Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 36 (2) pp. 274-279 [TR Dizin] Link    
Emirzeoğlu, C., BAŞAK, H. (2020) "Orta Anadolu Biber Genotiplerinin Farklı Tuz Konsantrasyonlarına Tolerans Düzeylerinin Belirlenmesi", Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi, 6 (2) pp. 129-140 [TR Dizin] Link DOI    
KIYMAZ, S., BAŞAK, H., Ertek, A. (2020) "Growth, yield and water use efficiency responses of greenhouse-grown bell pepper (Capcicum annuum L.) cultivars to different irrigation and nitrogen applications.", FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 29 (7) pp. 5668-5674 [SCI Expanded] Link    
BAŞAK, H. (2020) "The effects of super absorbent polymer application on the physiological and biochemical properties of tomato (Solanum lycopersicum L.) plants grown by soilless agriculture technique.", APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 18 (4) pp. 5907-5921 [SCI Expanded] Link DOI    
BAŞAK, H. (2019) "Kırşehir Yerel Sivri Biber (Capsicum annuum L. var. longum) Populasyonlarının Agronomikve Morfolojik Karakterizasyonu", Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi, 22 (2) pp. 202-216 [ESCI] Link DOI    
BAŞAK, H., Çimrin, K.M., Turan, M., Güneş, A., Ozlu, E. (2019) "Response of Mycorrhiza-Inoculated Pepper and Amino Acids to Salt Treatment at Different Ratios", COMMUNICATIONS IN SOIL SCIENCE AND PLANT ANALYSIS, 50 (3) pp. 350-361 [SCI Expanded] DOI    
BAŞAK, H. (2019) "Agronomic and Morphological Characterization of Kirsehir Local Green Long Pepper (Capsicum annuum L. var. longum) Populations", KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE, 22 (2) pp. 202-216 [ESCI] DOI   
BAŞAK, H., Yiğit, E. (2018) "COMPARATIVE EFFECTS OF AMMONIUM NITRATE AND BLOOD MEAL ON PLANT MORPHOLOGY AND LEAF COLORING IN GREEN BEAN (Phaseolus vulgaris L.) SEEDLINGS UNDER SALT STRESS CONDITION", International Journal of Agriculture and Environmental Research, 4 (3) pp. 708-722 Link DOI  
BOYACI, S., BAŞAK, H., ALTUN, B. (2017) "Potential of Kırşehir Province in Terms of Horticulture", International Journal of Science and Research (IJSR), 6 (10) pp. 1546-1550 Link DOI   
Çakırer, G., BAŞAK, H., Demir, K. (2017) "LED Aydınlatma ve Önemi", TARIM TÜRK-Seracılık, 12 (64) pp. 12-16  
BAŞAK, H., Çakırer, G., Demir, K. (2016) "FİDELİKLERDE BAKIM İŞLEMLERİ", TARIM TÜRK, 11 (62) pp. 40-46  
Seyrek, G.Ç., BAŞAK, H., Demir, K. (2016) "Topraksız Tarımda Ultrasonik Sisleme", TARIM GÜNDEM DERGİSİ, 6 (35) pp. 20-25  
Madakbaş, S.Y., Sarıkamış, G., BAŞAK, H., Karadavut, U., Özmen, C.Y., Daşçı, M.G., Çayan, S. (2016) "Genetic Characterization of Green Bean (Phaseolus vulgaris L.) Accessions from Turkey with SCAR and SSR Markers", BIOCHEMICAL GENETICS, 54 (4) pp. 495-505 [SCI Expanded] DOI     
BAŞAK, H., Doğuş, M. (2016) "Vegetable Production Potential of Turkey", American Journal of Experimental Agriculture, 12 (4) pp. 1-18 Link DOI   
BAŞAK, H., Özcan, S., Yılmaz, V. (2015) "Manisa İli Demirci İlçesinde Organik Tarım Hakkında Üreticilerin Bilgi Düzeylerinin ve Beklentilerinin Belirlenmesi", Turkish Journal of Agricultural and Natural Science, 2 (4) pp. 324-331 Link   
Demir, K., Çakırer, G., BAŞAK, H. (2015) "Aeroponik kültür ve ultrasonik buhar", Tarım Gündem, (27) pp. 28-30 Link  
BAŞAK, H., Madakbaş, S.Y., Gürdal, G. (2014) "Feasibility of Vegetable Drying Technic by Geothermal Heating at City of Kirsehir", Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences, 1 (1) pp. 590-595 Link   
Madakbaş, S.Y., Önal, M.S., Dündar, B., BAŞAK, H. (2014) "Sututucu Polimerlerinin Toprak ve Bitkide İşlevi, Çevreye Etkisi ve Sebzecilikte Kullanım İmkanları", Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 1 (2) pp. 173-179 Link   
Madakbaş, S.Y., BAŞAK, H., AKILLI, A., Önal, M.S., Dündar, B. (2014) "The effects of water holding polymer and applicationmethods in bean pea and broad bean species", Sky Journal of Agricultural Research, 3 (5) pp. 89-97 Link  
BAŞAK, H., Demir, K., Doğanlar, Z.B. (2012) "THE EFFECT OF ABSCISIC ACID APPLICATION ON ROOT SHOOT LENGTH AND SOME ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITIES OF TWO DIFFERENT TOMATO SEEDLINGS", JOURNAL OF ANIMAL AND PLANT SCIENCES-JAPS, 22 (3) pp. 695-703 [SCI Expanded] Link    
BAŞAK, H., Demir, K., Kasım, R., Okay, F.Y. (2011) "The effect of endo mycorrhiza VAM treatment on growth of tomato seedling grown under saline conditions", AFRICAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH, 6 (11) pp. 2532-2538 [SCI Expanded] Link DOI    
Doğanlar, Z.B., Demir, K., BAŞAK, H., Gül, İ. (2010) "Effects of Salt Stress on Pigment and Total Soluble Protein Contents of Three Different Tomato Cultivars", AFRICAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH, 5 (15) pp. 2056-2065 [SCI Expanded] Link DOI    
Coşkun, Ö.F., Toprak, S., AYDIN, A., BAŞAK, H., Mavi, K. (2022) "Tuz Stresi Koşullarında Hıyarın Bazı Büyüme Parametreleri Üzerinde Farklı Anaçların Etkinliğinin Belirlenmesi", 13. Sebze Tarımı Sempozyumu , (pp. 58), İzmir, Türkiye, (Eylül 2022
ŞAVKAN, A.N., BAŞAK, H., AYDIN, A., BAŞPINAR, A. (2021) "EFFECT OF MYCORRHIZA INOCULATION ON DIFFERENT SUBSTRATES ON CUCUMBER (CUCUMIS SATIVUS L.) PLANT DEVELOPMENT, YIELD AND FRUIT QUALITY", AHI EVRAN International Conference on Scientific Research , (pp. 494-501), Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2021
AYDIN, A., Yetişir, H., BAŞAK, H., ŞAVKAN, A.N. (2021) "FRUIT AND SEED YIELD OF LINES IN NAKED SEED PUMPKİN (CUCURBITA PEPO VAR. STYRICA)", I. Ahı Evran Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , (pp. 532-537), Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2021
AYDIN, A., Yetişir, H., BAŞAK, H., Çetin, A. (2021) "FRUIT CHARCATERISTICS AND SEED YİELD OF IN NAKED SEED PUMPKİN (CUCURBITA PEPO VAR. STYRİCA) LINES", Ahi Evran International Congress on Scientific Research , (pp. 532-537), Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2021
BAŞPINAR, A., BAŞAK, H., ŞAVKAN, A.N., AYDIN, A. (2021) "SERADA YETİŞTİRİLEN DOMATES VE BİBER BİTKİ ATIKLARININ ENERJİ POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ", I. Ahı Evran Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi , (pp. 385-391), Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2021 
Demir, K., BAŞAK, H., Seyrek, G.Ç., Başkent, A. (2020) "Fidecilik Sektörünün Mevcut Durumu ve Gelecek Öngörüleri", TÜRKİYE ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ IX. TEKNİK KONGRESİ , (pp. 429-433), Ankara, Türkiye, (Ocak 2020 
BAŞAK, H. (2019) "FARKLI DİKİM METOTLARININ TOPRAKSIZ TARIMDA DOMATES (Solanumlycopersicum L.) BİTKİSİNİN GELİŞİMİ VE VERİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ", 1st INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE,ANIMAL FOOD SCIENCES CONFERENCE , (pp. 220-224), Kayseri, Türkiye, (Aralık 2019
BAŞAK, H. (2019) "TOPRAKSIZ KÜLTÜRDE MİKORİZA UYGULAMALARININ HIYAR (Cucumis sativusL.) BİTKİSİNİN GELİŞİMİ VE VERİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ", 1st INTERNATIONAL ERCIYES AGRICULTURE,ANIMAL FOOD SCIENCES CONFERENCE , (pp. 214-219), Kayseri, Türkiye, (Aralık 2019
Emirzeoğlu, C., BAŞAK, H. (2018) "Determination of Salt Tolerance Levels of Local Pepper Genotypes", I. International Agricultural Science Congress , (pp. 438), Van, Türkiye, (Ekim 2018
BAŞAK, H., Çimrin, K.M., Cem, E. (2018) "Farklı Organik Gübrelerin ve Kombinasyonlarının Tuz Stresi Altındaki Domates Bitkisinin Gelişimi ve Erkenci Verimi Üzerine Etkileri", Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirves , (pp. 119-125), Ankara, Türkiye, (Eylül 2018
BAŞAK, H., BAŞAK, G. (2017) "Agronomic and Morphological Characterization of Some Local Pepper (Capsicum annuum L.) Genotypes", 3. INTERNATIONAL AGRICULTURE CONGRESS , (pp. 91), Üsküp, Makedonya, (Eylül 2017
BAŞAK, H., Yiğit, E. (2017) "Comparative effects of ammonium nitrate and blood meal on plant morphology and leaf coloring in Green Bean (Phaseolus vulgaris L.) seedlings Under Salt Stress Condition", 3. INTERNATIONAL AGRICULTURE CONGRESS , (pp. 27), Üsküp, Makedonya, (Eylül 2017
BOYACI, S., BAŞAK, H., ALTUN, B. (2017) "Potential of Kırşehir in Terms of Horticulture", 3rd International Agriculture Congress , (pp. 40), Üsküp, Makedonya, (Eylül 2017
BAŞAK, H., Demir, K. (2016) "The Effect of Abscisic Acid ABA Treatment on Growth of Tomato Seedling Lycopersicon esculentum Mill in Post Planting", 27. INTERNATIONAL SCIENTIFIC-EXPERT CONGRESS OF AGRICULTURE AND FOOD INDUSTRY , (pp. 628-635), Bursa, Türkiye, (Aralık 2016 
BAŞAK, H., Şahin, E., KIYMAZ, S. (2016) "EFFECT OF WATER HOLDING POLYMERS AND WATER RESTRICTION ONGROWTH OF TOMATO CULTIVATED IN DIFFERENT SOILLESS CULTURES", VII International Scientific Agriculture Symposium“Agrosym 2016” , (pp. 2101-2108), Jahorina, Bosna Hersek, (Kasım 2016 
Madakbaş, S.Y., Sarıkamış, G., BAŞAK, H., Karadavut, U., Daşçı, M.G. (2015) "Kırşehir İli Yerel Taze Fasulyelerinin SCAR Markerlar ile İncelenmesi", VII. Bahçe Bitkileri Kongresi , (pp. 200), Çanakkale, Türkiye, (Ağustos 2015
BAŞAK, H., Özcan, S., Yılmaz, V. (2015) "Manisa İli Demirci İlçesinde Organik Tarım Hakkında Üreticilerin Bilgi Düzeylerinin ve Beklentilerinin Belirlenmesi", VII. Bahçe Bitkileri Kongresi , (pp. 245), Çanakkale, Türkiye, (Ağustos 2015
BAŞAK, H., Madakbaş, S.Y., Gürdal, G. (2014) "Feasibility of Vegetable Drying Technic by Geothermal Heating at City of Kirsehir", Balkan Agriculture Congress , (pp. 570), Edirne, Türkiye, (Eylül 2014
BAŞAK, H., Madakbaş, S.Y. (2014) "Kırşehir İli Örtüaltı Isıtmasında Kullanılabilir Jeotermal Kaynakların Potansiyeli", 10. Sebze Tarımı Sempozyumu , (pp. 115-122), Tekirdağ, Türkiye, (Eylül 2014
Demir, K., Doğan, D., BAŞAK, H. (2008) "Domates Fidesi Üretiminde Yetiştirme Ortamlarına Katılan Tavuk Gübresinin Fide Gelişim ve Kalitesine Etkileri", Türkiye III. Tohumculuk Kongresi , (pp. 211-215), Nevşehir, Türkiye, (Haziran 2008
Demir, K., BAŞAK, H. (2008) "Sebze Fidelerinde Büyüme Kontrolü Sağlayan Uygulamalar", Türkiye III. Tohumculuk Kongresi , (pp. 207-210), Nevşehir, Türkiye, (Haziran 2008 
Kayıt Yok
BAŞAK, H., AYDIN, A. (2024) "BREEDING POLYPLOID WATERMELON", Kitap: CURRENT APPROACHES ON SCIENTIFIC STUDIES, Ankara/Türkiye : iksad publishing house, Bölüm Sayfaları: 399 / 412, ISBN: 978-625-367-780-0 
BAŞAK, H., AYDIN, A. (2023) "THE PAST AND PRESENT OF SOILLESS AGRICULTUREIN TÜRKİYE", Kitap: ADVANCE CONCEPTS ON NATURAL AND AGRICULTURAL SCIENCES, : İKSAD, Bölüm Sayfaları: 102 / 135, ISBN: 978-625-367-194-5  
Seyrek, G.Ç., BAŞAK, H., Demir, K. (2023) "Kentsel Tarımda LED Aydınlatmanın Ekolojik Karbon Ayak İzine Etkileri", Kitap: Türkiye'de Agroekoloji:Bilim, Uygulama ve Sürdürülebilirlik, Ankara/Türkiye : İKSAD, Bölüm Sayfaları: 41 / 75, ISBN: 978-625-367-432-8 
BAŞAK, H., AYDIN, A. (2022) "GENERAL SITUATION OF THE SEEDLING SECTOR IN TURKEY", Kitap: ADVANCE STUDIES IN SCIENCE, Ankara/Türkiye : iksad publishing house, Bölüm Sayfaları: 31 / 44, ISBN: 978-625-6380-02-8 
BAŞAK, H., AYDIN, A. (2022) "GENERAL SITUATION OF THE SEEDLING SECTOR IN TURKEY", Kitap: ADVANCE STUDIES IN SCIENCE, Ankara/Türkiye : İKSAD, Bölüm Sayfaları: 31 / 44, ISBN: 978-625-6380-02-8 
BAŞAK, H., Demir, K. (2022) "LED LIGHTING AND ITS EFFECTS ON PLANT PRODUCTION", Kitap: HORTICULTURE: SCIENTIFIC CONCEPTS AND APPLICATIONS, Ankara/Türkiye : IKSAD publishing house, Bölüm Sayfaları: 173 / 191, ISBN: 978-625-8246-35-3 
BAŞAK, H., Demir, K. (2022) "SEBZE FİDELERİNDE BÜYÜME VE GELİŞMENİN KONTROLÜ", Kitap: SEBZELERDE FİDE YETİŞTİRİCİLİĞİ-2, Ankara/Türkiye : GECE KİTAPLIĞI, Bölüm Sayfaları: 625 / 651, ISBN: ISBN: : 978-625-430-538-2 
Kayıt Yok
Kayıt Yok
(Ulusal - Bilimsel Dergi) Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi, 2017
Üye, Bahçe Bitkileri Derneği, 2010-2021
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: Diğer Uluslararası, F: TR Dizin, G: Uluslararası Kitap, H: Ulusal Kitap, I: Diğer Ulusal, J: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I J
1 Effects of Salt Stress on Pigment and Total Soluble Protein Contents of Three Different Tomato Cultivars 92 5 0 29 6 0 7 0 0 139
2 The effect of endo mycorrhiza VAM treatment on growth of tomato seedling grown under saline conditions 6 1 0 1 3 0 2 0 0 12
3 The effects of super absorbent polymer application on the physiological and biochemical properties of tomato (Solanum lycopersicum L.) plants grown by soilless agriculture technique. 9 0 0 1 1 0 0 0 0 11
4 Genetic Characterization of Green Bean (Phaseolus vulgaris L.) Accessions from Turkey with SCAR and SSR Markers 6 1 0 1 0 1 0 0 0 9
5 Kırşehir Yerel Sivri Biber (Capsicum annuum L. var. longum) Populasyonlarının Agronomikve Morfolojik Karakterizasyonu 0 0 0 3 1 3 0 0 0 7
6 Effects of Prohexadione Calcium Applications on Growth and Yield Characteristics of Cucumber (Cucumis sativus L.) 2 0 0 2 1 0 0 0 0 5
7 THE EFFECT OF ABSCISIC ACID APPLICATION ON ROOT SHOOT LENGTH AND SOME ANTIOXIDANT ENZYME ACTIVITIES OF TWO DIFFERENT TOMATO SEEDLINGS 4 1 0 0 1 0 0 0 0 5
8 Effects of Different Pruning Systems on Fruit Quality and Yield in California Wonder Peppers (Capsicum annuum L.) Grown in Soilless Culture 0 0 0 1 3 0 0 0 0 4
9 Farklı dozlarda tuz ve mikoriza uygulamalarının biberde hormon, antioksidan, fenolik ve organik asit içeriklerine etkisi 0 0 0 1 0 1 0 0 0 2
10 Sututucu Polimerlerinin Toprak ve Bitkide İşlevi, Çevreye Etkisi ve Sebzecilikte Kullanım İmkanları 0 0 0 1 1 0 0 0 0 2
11 Agronomic and Morphological Characterization of Kirsehir Local Green Long Pepper (Capsicum annuum L. var. longum) Populations 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
12 COMPARISON OF CEMELE PEPPER WITH BELL PEPPER GENOTYPES (Capsicum annuum L. var. grossum) WITH RESPECT TO AGRONOMIC AND MORPHOLOGICAL CHARACTERISTICS 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1
13 EFFECT OF WATER HOLDING POLYMERS AND WATER RESTRICTION ONGROWTH OF TOMATO CULTIVATED IN DIFFERENT SOILLESS CULTURES 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
14 Feasibility of Vegetable Drying Technic by Geothermal Heating at City of Kirsehir 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
15 GENETIC CHARACTERIZATION OF PEPPER (Capsicum annuum L.) GENOTYPES FROM CENTRAL ANATOLIA WITH SSR AND SCAR MARKERS 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1
16 Growth, yield and water use efficiency responses of greenhouse-grown bell pepper (Capcicum annuum L.) cultivars to different irrigation and nitrogen applications. 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
17 Investigation of appropriate grafting method and plant applications to increase grafting success in cucumber 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
18 Orta Anadolu Biber Genotiplerinin Farklı Tuz Konsantrasyonlarına Tolerans Düzeylerinin Belirlenmesi 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
19 Potential of Kırşehir Province in Terms of Horticulture 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
20 Prohexadione-Calcium Uygulanmış Hıyar Fidelerine Dikim Öncesi Gibberellik Asit Uygulamalarının Bitki Gelişimi Üzerine Etkileri 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
21 Tuz Stresi Altındaki Domates Bitkilerine Yapılan Mikrobiyal (Glomus iranicum var. tenuihypharum ve Trichoderma Harzianum T78) Uygulamaların Morfolojik ve Fizyolojik Özellikler Üzerine Etkileri 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2021 - 2024 16
Köksal Demir
Ankara Üniversitesi
2008 - 2023 14
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2021 - 2024 8
Gamze Çakırer Seyrek
Ankara Üniversitesi
2015 - 2023 6
Kerim Mesut Çimrin
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
2018 - 2024 4
Halit Yetişir
Erciyes Üniversitesi
2021 - 2022 4
Seher Yıldız Madakbaş
-
2014 - 2016 4
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2021 - 2022 3
Gölge Sarıkamış
Ankara Üniversitesi
2015 - 2022 3
Metin Turan
Yeditepe Üniversitesi
2020 - 2024 3
Seher Yıldız Madakbaş
-
2014 - 2015 3
Ahi Evran Üniversitesi
2017 2
Ahi Evran Üniversitesi
2017 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2016 - 2020 2
Ufuk Karadavut
Karabük Üniversitesi
2015 - 2016 2
Zeynep Banu Doğanlar
Trakya Üniversitesi
2010 - 2012 2
Önder Türkmen
Selçuk Üniversitesi
2024 2
Berrak Dündar
-
2014 2
Cem Emirzeoğlu
-
2018 - 2020 2
Emine Yiğit
-
2017 - 2018 2
Gül Gürdal
-
2014 2
Mehmet Samet Önal
-
2014 2
Mete Gürhan Daşçı
-
2015 - 2016 2
Ramazan Güngör
-
2022 - 2023 2
Selahattin Özcan
-
2015 2
Vedat Yılmaz
-
2015 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 1
Ahi Evran Üniversitesi
2014 1
Ahi Evran Üniversitesi
2017 1
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 1
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 1
-
2024 1
Metin Tuna
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
2022 1
Metin Turan
İstanbul Ticaret Üniversitesi
2019 1
Ahmet Ertek
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
2020 1
Ali Tevfik Uncu
Necmettin Erbakan Üniversitesi
2024 1
Kazım Mavi
-
2022 1
Ömer Faruk Coşkun
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
2022 1
Hamide Aydın
-
2024 1
Adem Güneş
Erciyes Üniversitesi
2019 1
Rezzan Kasım
Kocaeli Üniversitesi
2011 1
İsmail Gül
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
2010 1
Fatma Yeşim Okay
Ankara Üniversitesi
2011 1
Aşiyan Başkent
-
2020 1
Ayşenur Çetin
-
2021 1
Canan Yüksel Özmen
-
2016 1
Doğan Doğan
-
2008 1
Ekrem Ozlu
-
2019 1
Emirzeoğlu Cem
-
2018 1
Emre Şahin
-
2016 1
Gamze Çakırer
-
2016 1
Hüseyin Hayat
-
2021 1
Melihşah Doğuş
-
2016 1
Seher Toprak
-
2022 1
Selin Çayan
-
2016 1
Sinan Şengöz
-
2022 1
2024 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
324.
50706 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
114.
5159 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
34.
619 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50706
YÖKSİS Temel Alan Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı 5159
YÖKSİS Bilim Alanı Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı 619
Anahtar Kelimeler Sebze Yetiştirme ve Islahı
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 23 83 34 30 85 153 155 267 110 170
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 641 . 576 . 679 . 640 . 572 . 464 . 529 . 431 . 557 . 324 .
Sıra (Temel Alan İçinde) 344 . 291 . 368 . 341 . 278 . 191 . 220 . 161 . 243 . 114 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 140 . 117 . 155 . 127 . 100 . 66 . 75 . 38 . 105 . 34 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) 52 . 43 . 64 . 60 . 38 . 26 . 29 . 19 . 45 . 11 .
Toplam Yayın 4 6 5 3 4 6 7 10 4 5
Toplam Makale 2 4 2 1 2 5 3 6 2 4
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 3 2 1
Toplam Bildiri 2 2 3 2 2 1 4 1 0 0
Makale (SCI) 0 1 0 0 1 2 2 1 0 2
Makale (Uluslararası) 1 1 1 1 1 3 1 4 1 2
Makale (Ulusal) 1 2 1 0 0 0 0 1 1 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 3 2 1
Bildiri (Uluslararası) 0 2 3 2 2 0 4 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 2 0 0 0 0 1 0 1 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri