img
 Hakan KIR

Hakan KIR

  • Ziraat Fakültesi
  • Tarla Bitkileri
  • Çayır Mera ve Yem Bitkileri

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
40
Atıf
69
h-index
5
Proje
11
WoS
Yayın
7
Atıf
22
h-index
4
Scopus
Yayın
6
Atıf
20
h-index
3
Google Scholar
Yayın
29
Atıf
262
h-index
9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Dr), 2011, 2014
Yüksek Lisans, Türkiye, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Yl) (Tezli), 2008, 2010
Lisans, Türkiye, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Ziraat Mühendisliği Bölümü, 2004, 2008
Araştırma Alanları
Çayır-Mera ve Yem Bitkileri
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Dr), 2011, 2014
Yüksek Lisans, Türkiye, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri (Yl) (Tezli), 2008, 2010
Lisans, Türkiye, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Ziraat Mühendisliği Bölümü, 2004, 2008
Kayıt Yok
İngilizce, ÜDS, 68, 2010-ÜDS İ, 2010
Kayıt Yok
[UAK] Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Çayır-Mera ve Yem Bitkileri
2024-, Doçent, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Türkiye
2018-2024, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Türkiye
2015-2018, Yardımcı Doçent, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Türkiye
2012-2015, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü, Türkiye
2024-, Arş. Uyg. Merkezi Müdürü, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2017-2019, Bölüm Başkan Yardımcısı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kübra Demircioğlu, Doktora, Kırşehir Ekolojik Koşullarında Farklı Sıra Arası Mesafesi ve Tohumluk Miktarlarının Korunga (Onobrychis viciifolia)'da Ot ve Tohum Verimi ile Verim Komponentleri ve Kalite Karakterleri Üzerine Etkileri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2024, (Asıl Danışman)
Şerife Çetin Zengin, Yüksek Lisans, Macar fiği ve çavdar karışımlarında uygun karışım oranı ve biçim zamanı belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman)
Bülent Ünsal, Yüksek Lisans, Farklı sıra üzeri mesafelerinin Kırşehir ekolojik koşullarında bazı silajlık mısır çeşitlerinin verim ve verim öğeleri üzerine etkisi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2020, (Asıl Danışman)
Talat Budak, Yüksek Lisans, Kırşehir koşullarında bazı silajlık sorgum ve sorgum X sudanotu melez çeşitlerinin farklı sıra aralıklarında performanslarının belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2019, (Asıl Danışman)
Başak Dursun Şahan, Yüksek Lisans, Kırşehir koşullarında bazı silajlık sorgum (Sorghum vulgare L.) ile Sudangrass (Sorghum sudanense [(Piper) Stapf.]) melez çeşitlerinin performanslarının belirlenmesi, Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı, 2017, (Asıl Danışman)
2021-2022, Yeşil Alan ve Erozyon Kontrol Buğdaygilleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık
2021-2022, Yem Bitkilerinde Tohumculuk Tekniği, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık
2021-2022, Yem Bitkilerinde Kalite ve Kalite Etkileyen Faktörleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık
2021-2022, Alternatif Yem Bitkileri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık
2021-2022, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2021-2022, Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans
2021-2022, Yüksek Lisans Seminer, Yüksek Lisans
2021-2022, Tarla Bitkileri Uygulama II, Lisans
2021-2022, Bitirme Tezi II, Lisans
2021-2022, Mesleki Uygulama II, Lisans
2021-2022, Baklagil Yem Bitkileri, Lisans
2021-2022, Tarla Bitkileri, Lisans
2021-2022, Silaj Bitkileri ve Silaj Tekniği, Lisans
2021-2022, Bitirme Tezi I, Lisans
2021-2022, Tarla Bitkileri Uygulama I, Lisans
2021-2022, Mesleki Uygulama I, Lisans
2021-2022, Buğdaygil Yem Bitkileri, Lisans
2020-2021, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2020-2021, Yüksek Lisans Seminer, Yüksek Lisans
2020-2021, Yem Bitkilerinde Kalite, Yüksek Lisans
2020-2021, Baklagil Yem Bitkileri Ayırım Anahtarları, Yüksek Lisans
2020-2021, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2020-2021, Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans
2020-2021, Yem Bitkilerinde Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans
2020-2021, Buğdaygil Yem Bitkileri Ayırım Anahtarları, Yüksek Lisans
2020-2021, Mesleki Uygulama II, Lisans
2020-2021, SLAJ BİTKİLERİ VE SLAJ TEKNİĞİ, Lisans
2020-2021, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2020-2021, Proje Hazırlama ve Sunum Teknikleri, Lisans
2020-2021, Baklagil Yem Bitkileri, Lisans
2020-2021, Tarla Bitkileri, Lisans
2020-2021, Bitirme Tezi II, Lisans
2020-2021, Tarla Bitkilerinde Temel Analiz Yöntemleri, Lisans
2020-2021, Mesleki Uygulama I, Lisans
2020-2021, Buğdaygil Yem Bitkileri, Lisans
2019-2020, Yem Bitkilerinde Ekoloji ve Fizyoloji, Yüksek Lisans
2019-2020, Yem Bitkilerinde Kalite, Yüksek Lisans
2019-2020, Baklagil Yem Bitkileri Ayırım Anahtarları, Yüksek Lisans
2019-2020, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2019-2020, Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans
2019-2020, Yüksek Lisans Seminer, Yüksek Lisans
2019-2020, Herbaryum Hazırlama Teknikleri, Yüksek Lisans
2019-2020, Yem Bitkilerinde Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans
2019-2020, Buğdaygil Yem Bitkileri Ayırım Anahtarları, Yüksek Lisans
2019-2020, SLAJ BİTKİLERİ VE SLAJ TEKNİĞİ, Lisans
2019-2020, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-II, Lisans
2019-2020, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2019-2020, MESLEKİ UYGULAMA-II, Lisans
2019-2020, PROJE HAZIRLAMA VE SUNUM TEKNİKLERİ, Lisans
2019-2020, Baklagil Yem Bitkileri, Lisans
2019-2020, Tarla Bitkileri, Lisans
2019-2020, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-I, Lisans
2019-2020, MESLEKİ UYGULAMA-I, Lisans
2019-2020, Buğdaygil Yem Bitkileri, Lisans
2019-2020, TARLA BİTKİLERİ, Lisans
2018-2019, Yem Bitkilerinde Ekoloji ve Fizyoloji, Yüksek Lisans
2018-2019, Yem Bitkilerinde Kalite, Yüksek Lisans
2018-2019, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2018-2019, Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans
2018-2019, Yüksek Lisans Seminer, Yüksek Lisans
2018-2019, Herbaryum Hazırlama Teknikleri, Yüksek Lisans
2018-2019, Yem Bitkilerinde Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans
2018-2019, Tarla Bitkileri, Lisans
2018-2019, SLAJ BİTKİLERİ VE SLAJ TEKNİĞİ, Lisans
2018-2019, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2018-2019, YAZ STAJI 30 İŞ GÜNÜ, Lisans
2018-2019, MESLEKİ UYGULAMA-II, Lisans
2018-2019, PROJE HAZIRLAMA VE SUNUM TEKNİKLERİ, Lisans
2018-2019, Laboratuvara Giriş, Lisans
2018-2019, LABORATUVAR UYGULAMALARI-II, Lisans
2018-2019, Çayır Mera ve Yem Bitkileri, Lisans
2018-2019, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-I, Lisans
2018-2019, MESLEKİ UYGULAMA-I, Lisans
2018-2019, BUĞDAYGİL YEM BİTKİLERİ, Lisans
2017-2018, Yem Bitkilerinde Ekoloji ve Fizyoloji, Yüksek Lisans
2017-2018, Yem Bitkilerinde Kalite, Yüksek Lisans
2017-2018, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2017-2018, Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans
2017-2018, Yüksek Lisans Seminer, Yüksek Lisans
2017-2018, Herbaryum Hazırlama Teknikleri, Yüksek Lisans
2017-2018, Yem Bitkilerinde Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans
2017-2018, SLAJ BİTKİLERİ VE SLAJ TEKNİĞİ, Lisans
2017-2018, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-II, Lisans
2017-2018, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2017-2018, MESLEKİ UYGULAMA-II, Lisans
2017-2018, PROJE HAZIRLAMA VE SUNUM TEKNİKLERİ, Lisans
2017-2018, LABORATUVAR UYGULAMALARI-II, Lisans
2017-2018, TARLA BİTKİLERİ, Lisans
2017-2018, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-I, Lisans
2017-2018, MESLEKİ UYGULAMA-I, Lisans
2017-2018, BUĞDAYGİL YEM BİTKİLERİ, Lisans
2017-2018, LABORATUVAR UYGULAMALARI-I, Lisans
2016-2017, Yem Bitkilerinde Ekoloji ve Fizyoloji, Yüksek Lisans
2016-2017, Yem Bitkilerinde Kalite, Yüksek Lisans
2016-2017, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2016-2017, Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans
2016-2017, Seminer, Yüksek Lisans
2016-2017, Herbaryum Hazırlama Teknikleri, Yüksek Lisans
2016-2017, Yem Bitkilerinde Analiz Yöntemleri, Yüksek Lisans
2016-2017, SLAJ BİTKİLERİ VE SLAJ TEKNİĞİ, Lisans
2016-2017, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2016-2017, MESLEKİ UYGULAMA-II, Lisans
2016-2017, PROJE HAZIRLAMA VE SUNUM TEKNİKLERİ, Lisans
2016-2017, LABORATUVAR UYGULAMALARI-II, Lisans
2016-2017, TARLA BİTKİLERİ, Lisans
2016-2017, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-I, Lisans
2016-2017, MESLEKİ UYGULAMA-I, Lisans
2016-2017, BUĞDAYGİL YEM BİTKİLERİ, Lisans
2016-2017, LABORATUVAR UYGULAMALARI-I, Lisans
2015-2016, Yüksek Lisans Tezi, Yüksek Lisans
2015-2016, Uzmanlık Alan Dersi, Yüksek Lisans
2015-2016, Seminer, Yüksek Lisans
2015-2016, Yem Bitkilerinde Ekoloji ve Fizyoloji, Yüksek Lisans
2015-2016, Yem Bitkilerinde Kalite, Yüksek Lisans
2015-2016, SLAJ BİTKİLERİ VE SLAJ TEKNİĞİ, Lisans
2015-2016, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-II, Lisans
2015-2016, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2015-2016, MESLEKİ UYGULAMA-II, Lisans
2015-2016, PROJE HAZIRLAMA VE SUNUM TEKNİKLERİ, Lisans
2015-2016, LABORATUVAR UYGULAMALARI-II, Lisans
2015-2016, TARLA BİTKİLERİ, Lisans
2015-2016, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-I, Lisans
2015-2016, MESLEKİ UYGULAMA-I, Lisans
2015-2016, BUĞDAYGİL YEM BİTKİLERİ, Lisans
2015-2016, LABORATUVAR UYGULAMALARI-I, Lisans
2014-2015, SLAJ BİTKİLERİ VE SLAJ TEKNİĞİ, Lisans
2014-2015, TARLA BİTKİLERİ UYGULAMA-II, Lisans
2014-2015, MEZUNİYET ÇALIŞMASI, Lisans
2014-2015, MESLEKİ UYGULAMA-II, Lisans
2014-2015, PROJE HAZIRLAMA VE SUNUM TEKNİKLERİ, Lisans
2014-2015, LABORATUVAR UYGULAMALARI-II, Lisans
Kayıt Yok
Bazı Silajlık Mısır (Zea mays L.) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2024  
Kırşehir Ekolojik Koşullarında Bazı Yonca Çeşitlerinin Performansının Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2025  
Kırşehir Ekolojik Koşullarında Bazı Çok Yıllık Buğdaygil Yem Bitkisi Çeşitlerinin Performanslarının Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2023-2025  
Kırşehir Koşullarında Üst Gübre Olarak Farklı Azot Dozlarının Macar Fiği Tritikale Karışımda Ot Verimi ve Kuru Ot Kalitesine Etkisi Üzerine Bir Araştırma Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023-2024  
Kırşehir Ekolojik Koşullarında Macar Fiği ve Çavdar Karışımları İçin Uygun Karışım Oranın Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2023-2024  
Kırşehir koşullarında mürdümük ve yulaf karışımlarının performansının belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2021-2022  
Kırşehir Ekolojik Koşullarında Farklı Sıra Üzeri Mesafenin Bazı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Verim ve Verim Ögelerine Üzerine Etkisi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2019-2021  
Kaba Yem Üretim Projesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2018-2027  
Kırşehir Ekolojik Koşullarında Ana Ürün Olarak Yetiştirilebilecek Bazı Silajlık Mısır (Zea mays L.) Çeşitlerinin Verim ve Verim Özelliklerinin Belirlenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Yürütücü , 2016-2018  
KIRŞEHİR KOŞULLARINDA BAZI BAKLAGİL YEM BİTKİLERİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2013-2016  
KIRŞEHİR EKOLOJİSİNE UYGUN YAPAY MERA KARIŞIMLARININ BELİRLENMESİ Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2013-2016  
Kayıt Yok
YAVUZ, T., KIR, H. (2023) "Performances of Some Perennial Legume and Grass Mixtures under Rainfed Conditions of a Continental Climate Region", Turkish Journal of Range and Forage Science, Society of Range and Forage Science, 4 (2) pp. 73-84 [TR Dizin] DOI     
KIR, H., YAVUZ, T., YILAR, M. (2023) "Comparison of Alternative Sowing Methods in Hungarian Vetch and Triticale Cultivation in Terms of Yield and Weed Biomass", GESUNDE PFLANZEN, 75 (2) pp. 253-260 Link DOI      
Zengin, Ş.Ç., KIR, H. (2022) "Macar Fiği ve Çavdar Karışımlarında Uygun Karışım Oranı ve Biçim Zamanının Belirlenmesi", MAS Journal of Applied Sciences, 7 (0) pp. 1263-1274 DOI   
ERTUĞRUL, Ö., YILAR, M., KIR, H., Kömekçi, C. (2022) "Some physical, chemical, and germination properties of Peganum harmala L. seeds", JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, 45 (2) pp. 1-10 [SCI Expanded] DOI       
KIR, H. (2022) "Determining the proper sowing time for the mixture of Hungarian vetch and triticale under continental climate conditions", CIENCIA RURAL, 52 (2) pp. 1-7 [SCI Expanded] DOI       
KIR, H. (2022) "Effects of Different Forage Pea and Rye Mixtures on Forage Yield and Quality", Turkish Journal of Range and Forage Science, 3 (1) pp. 11-17 [TR Dizin] DOI     
KIR, H. (2021) "Forage yield and quality of Hungarian vetch mixture with oat varieties under rainfed conditions", TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES, 45 (3) pp. 419-426 [SCI Expanded] DOI        
KIR, H., Ünsal, B. (2020) "Kırşehir Koşullarında Farklı Sıra Üzeri Mesafelerin Bazı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi", Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences, 10 (2) pp. 76-83   
YAVUZ, T., KIR, H., GÜL, V. (2020) "Türkiye’de Kaba Yem Üretim Potansiyelinin Değerlendirilmesi: Kırşehir İli Örneği", Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi, 7 (3) pp. 345-352 [TR Dizin] DOI     
BEYAZ, R., KIR, H. (2020) "Physio-biochemical analyses in seedlings of sorghum-sudangrass hybrids that are grown under salt stress under in vitro conditions", TURKISH JOURNAL OF BIOCHEMISTRY-TURK BIYOKIMYA DERGISI, 45 (2) pp. 177-184 [SCI Expanded] Link DOI        
KIR, H. (2020) "YIELD AND QUALITY TRAITS OF SOME SILAGE MAIZE CULTIVARS", FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 29 (4) pp. 2843-2849 [SCI Expanded]       
Talat, B., KIR, H. (2019) "Sıra Araliklarının Sorgum ve Sorgum-Sudanotu Melez Çeşitlerinin Verim ve Kalite Uzerine Etkisi", 21. Yüzyılda Fen Bilimleri veTeknik Bilimler Dergisi, 6 (12) pp. 49-58 Link   
KIR, H., YAVUZ, T. (2019) "THE YIELD AND AGRONOMIC CHARACTERISTICS OF SILAGE MAIZE CULTIVARS GROWN UNDER KIRSEHIR ECOLOGICAL CONDITIONS", Journal of Global Innovations in Agricultural and Social Sciences, 7 (3) pp. 111-118 DOI     
KIR, H., Dursun, B.Ş. (2019) "Yield and Quality Feature of Some Silage Sorghum and Sorghum-Sudangrass Hybrid Cultivars in Ecological Conditions of Kırşehir Province", Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 6 (3) pp. 388-395 [TR Dizin] DOI     
KIR, H. (2019) "Kırşehir Ekolojik Koşullarında Bazı Silajlık Sorgum ile Sorgum-Sudanotu Melez Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi, 6 (3) pp. 388-395  
KIR, H., Şahan, B.D. (2018) "The Yield and Agronomic Characteristics of Silage Sorghum and Sorghum-Sudangrass Hybrid Cultivars Under Kirsehir Ecological Conditions", International Journal of Agricultural and Natural Science, 1 (3) pp. 173-176 Link    
KIR, H., Karadağ, Y., YAVUZ, T. (2018) "The Factors Affecting Yield and Quality of Hungarian Vetch Cereal Mixtures in Arid Environmental Conditions", FRESENIUS ENVIRONMENTAL BULLETIN, 27 (12) pp. 9049-9059 [SCI Expanded] Link      
Sabancı, C.O., KIR, H., YAVUZ, T., Karayel, A.İ., Baskoy, S. (2016) "Farklı Sıra Arası Uygulamalarının Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Ot Verimi ve Kalitesine Etkisi", Anadolu Dergisi, 26 (2) pp. 1-13 [TR Dizin] Link     
Sabancı, C.O., KIR, H., YAVUZ, T., Baskoy, S., Karayel, A.İ. (2016) "The Effects of Different Row Spacings on Seed Yield of Some Common Vetch Varieties (Vicia sativa L.)", Anadolu Dergisi, 26 (1) pp. 17-27 [TR Dizin] Link     
Karadağ, Y., Özkurt, M., Tohumcu, S.A., KIR, H. (2012) "Tokat-Kazova Ekolojik Koşullarında Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Hatlarının Verim ve Verim Özelliklerinin Belirlenmesi", Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi, 5 (2) pp. 11-13 Link     
Nadir, M., İptaş, S., Karadağ, Y., KIR, H. (2012) "Tokat İli Yeşilyurt Köyü Doğal Merasının Botanik Kompozisyon, Kuru Madde Verimi ve Kalitesi", Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi, 5 (2) p. 117  
KIR, H., Karadağ, Y. (2022) "BAZI YONCA ÇEŞİTLERİNİN PERFORMANSLARININ BELİRLENMESİ", Ahi Evran International Conference on Scientific Research , (pp. 636-644), Kırşehir, Türkiye, (Kasım 2022
FİLİK, A.G., FİLİK, G., ÇAYIROĞLU, H., ÇAYAN, H., KIR, H. (2022) "Effects of bacteria and enzyme mixtures on the quality and aerobic stability of corn and soybean silages", V. International Turkic World Congress on Science and Engineering , (pp. 132), Niğde, (Ekim 2022
FİLİK, A.G., FİLİK, G., ÇAYIROĞLU, H., ÇAYAN, H., KIR, H. (2022) "Effects of bacteria and enzyme mixtures on the quality and aerobic stability of corn and soybean silages", V. International Turkic World Congress on Science and Engineering , (pp. 132), Niğde, Türkiye, (Ekim 2022
Zengin, Ş.Ç., KIR, H. (2022) "MACAR FİĞİ VE ÇAVDAR KARIŞIMLARINDA UYGUN KARIŞIM ORANI VE BİÇİM ZAMANIN BELİRLENMESİ*", 2. Uluslararası Çayır, Mera ve Yem Bitkileri Kongresi , (pp. 61), Erzurum, Türkiye, (Ekim 2022
KIR, H., YAVUZ, T., GÜL, V. (2021) "KIRŞEHİR KOŞULLARINDA FARKLI MÜRDÜMÜK (Lathyrus sativus L.) VE YULAF (Avena sativa L.) KARIŞIM ORANLARININ OT VERİM VE KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ", AHI EVRAN International Conference on Scientific Research , (pp. 486-495), Kırşehir, Türkiye, (Aralık 2021 
KIR, H., Budak, T. (2019) "Sıra Aralıklarının Sorgum ve Sorgum Üzerine Etkisi -Sudanotu Melez Çeşitlerinin Verim ve Kalite", 2.nd International Turkish World Engineering and Science Congress , (pp. 288), Antalya, Türkiye, (Aralık 2019
Budak, T., KIR, H. (2019) "Sıra Aralıklarının Sorgum ve Sorgum-Sudanotu Melez Çeşitlerinin Bazı Agronomik Özelliklerine Etkisi", 2.nd International Turkish World Engineering and Science Congress , (pp. 308-314), Antalya, Türkiye, (Aralık 2019
KIR, H., Tohumcu, S.A., Özkurt, M., Karadağ, Y. (2019) "Sivas Şarkışla koşullarında Bazı Yonca (Medicago sativa L.) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", ISPEC ULUSLARARASI TARIM ve KIRSAL KALKINMA KONGRESİ , (pp. 268-276), Siirt, Türkiye, (Temmuz 2019 
KIR, H., Dursun, B.Ş. (2018) "The Yield and Agronomic Characteristics of Silage Sorghum and Sorghum-Sudangrass Hybrid Cultivars Under Kirsehir Ecological Conditions", 4. International Agriculture Congress , (pp. 173-176), Nevşehir, Türkiye, (Ağustos 2018
YAVUZ, T., KIR, H. (2018) "Ahi Evran Üniversitesi Kaba Yem Pilot Üniversite Projesi Tanıtımı", TÜBA Yem ve Kırmızı Et Sempozyumu , (pp. 25-27), Kırşehir, Türkiye, (Nisan 2018
Sabancı, C.O., YAVUZ, T., KIR, H., Başköy, S., Karayel, A.İ. (2016) "The Effects of Different Row Spacings on Seed Yield of Some Common Vetch Varieties", 27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry , (pp. 71), Bursa, Türkiye, (Eylül 2016
KIR, H., Karadağ, Y., YAVUZ, T. (2015) "Kırşehir Koşullarında Farklı Biçim Zamanları ve Karışım Oranlarının MacarFiği Tahıl Karışımlarının Verim Üzerine Etkileri", 11. Tarla Bitkileri Kongresi , Türkiye, (Eylül 2015  
Nadir, M., İptaş, S., Karadağ, Y., KIR, H. (2012) "Tokat İli Yeşilyurt Köyü Doğal Merasının Botanik Kompozisyon, Kuru Madde Verimi ve Kalitesi Belirlenmesi", Tarım Sempozyumu , (pp. 115-117), Çankırı, Türkiye, (Mayıs 2012   
Karadağ, Y., Özkurt, M., Tohumcu, S.A., KIR, H. (2012) "Tokat-Kazova Ekolojik Koşullarında Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Hatlarının Verim ve Verim Özelliklerinin Belirlenmesi", Tarım Sempozyumu , (pp. 11-13), Çankırı, Türkiye, (Mayıs 2012
İptaş, S., Karadağ, Y., KIR, H., Akbay, S., Özkurt, M. (2011) "Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus L) Hatları Tokat Kazova Ekolojik Koşullarında Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", IX. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi , (pp. 1625-1630), Bursa, Türkiye, (Ekim 2011  
İptaş, S., Karadağ, Y., KIR, H., Akbay, S., Özkurt, M. (2011) "Tokat Kazova Koşullarında Bazı Adi Fiğ (Vicia sativa L) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", IX. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi , (pp. 1943-1946), Bursa, Türkiye, (Ekim 2011
Karadağ, Y., İptaş, S., KIR, H., Akbay, S. (2011) "Tokat Kazova Koşullarında Bazı Yonca (Medicago sativa L) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi", IX. Türkiye Tarla Bitkileri Kongresi , (pp. 1947-1950), Türkiye, (Ekim 2011  
Kayıt Yok
Demircioğlu, K., KIR, H., ÇINAR, S., HATİPOĞLU, R. (2023) "KORUNGA", Kitap: TARIM VE DOĞA BİLİMLERİNE GÜNCEL BAKIŞ, Ankara/Türkiye : İKSAD PUBLİSHİNG HOUSE, Bölüm Sayfaları: 225 / 265, ISBN: 978-625-367-193-8 
HATİPOĞLU, R., Dönmez, H.B., ÇINAR, S., KIR, H., YAVUZ, T. (2023) "YEM BİTKİLERİ ISLAHINDA YENİ GELİŞMELER", Kitap: TARIM VE DOĞA BİLİMLERİNE GÜNCEL BAKIŞ, Ankara/Türkiye : İKSAD PUBLİSHİNG HOUSE, Bölüm Sayfaları: 3 / 29, ISBN: 978-625-367-193-8 
Kayıt Yok
(Uluslararası - Dergi) Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (KUJINAS), 2023, Yayın Kurulu Üyeliği, Yayın Sayısı:1
(Uluslararası - Dergi) Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (KUZFAD), 2022, Yayın Kurulu Üyeliği, Yayın Sayısı:1
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi, 2017
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) JOURNAL OF BIOLOGICAL & ENVIRONMENTAL SCIENCES, 2016
Üye, Mera ve Yem Bitkileri Bilimi Derneği, 2021-
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: Diğer Uluslararası, F: TR Dizin, G: Uluslararası Kitap, H: Ulusal Kitap, I: Diğer Ulusal, J: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I J
1 The Factors Affecting Yield and Quality of Hungarian Vetch Cereal Mixtures in Arid Environmental Conditions 4 0 0 4 1 0 0 0 0 9
2 Türkiye’de Kaba Yem Üretim Potansiyelinin Değerlendirilmesi: Kırşehir İli Örneği 0 0 0 3 0 2 4 0 0 9
3 Physio-biochemical analyses in seedlings of sorghum-sudangrass hybrids that are grown under salt stress under in vitro conditions 5 0 0 1 0 0 0 0 0 6
4 Some physical, chemical, and germination properties of Peganum harmala L. seeds 3 1 0 0 0 1 0 0 0 5
5 YIELD AND QUALITY TRAITS OF SOME SILAGE MAIZE CULTIVARS 3 1 0 0 1 0 0 0 0 5
6 Effects of Different Forage Pea and Rye Mixtures on Forage Yield and Quality 0 0 0 1 1 2 0 0 0 4
7 Comparison of Alternative Sowing Methods in Hungarian Vetch and Triticale Cultivation in Terms of Yield and Weed Biomass 2 0 0 0 0 0 1 0 0 3
8 Farklı Sıra Arası Uygulamalarının Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Ot Verimi ve Kalitesine Etkisi 0 0 0 1 0 0 2 0 0 3
9 Kırşehir Koşullarında Farklı Sıra Üzeri Mesafelerin Bazı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi 0 0 0 0 2 0 1 0 0 3
10 Sıra Aralıklarının Sorgum ve Sorgum-Sudanotu Melez Çeşitlerinin Bazı Agronomik Özelliklerine Etkisi 0 0 0 1 2 0 0 0 0 3
11 Yield and Quality Feature of Some Silage Sorghum and Sorghum-Sudangrass Hybrid Cultivars in Ecological Conditions of Kırşehir Province 0 0 0 2 1 0 0 0 0 3
12 Determining the proper sowing time for the mixture of Hungarian vetch and triticale under continental climate conditions 2 0 0 0 0 0 0 0 0 2
13 Forage yield and quality of Hungarian vetch mixture with oat varieties under rainfed conditions 1 0 0 1 0 0 0 0 0 2
14 Sıra Araliklarının Sorgum ve Sorgum-Sudanotu Melez Çeşitlerinin Verim ve Kalite Uzerine Etkisi 0 0 0 0 2 0 0 0 0 2
15 THE YIELD AND AGRONOMIC CHARACTERISTICS OF SILAGE MAIZE CULTIVARS GROWN UNDER KIRSEHIR ECOLOGICAL CONDITIONS 0 0 0 1 1 0 0 0 0 2
16 Tokat İli Yeşilyurt Köyü Doğal Merasının Botanik Kompozisyon, Kuru Madde Verimi ve Kalitesi 0 0 0 0 0 1 1 0 0 2
17 Tokat Kazova Koşullarında Bazı Yonca (Medicago sativa L) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2
18 Tokat-Kazova Ekolojik Koşullarında Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus L.) Hatlarının Verim ve Verim Özelliklerinin Belirlenmesi 0 0 0 1 0 1 0 0 0 2
19 Bazı Mürdümük (Lathyrus sativus L) Hatları Tokat Kazova Ekolojik Koşullarında Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
20 Sivas Şarkışla koşullarında Bazı Yonca (Medicago sativa L.) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi 0 0 0 0 0 0 1 0 0 1
(2021) "Yayın Teşvik Ödülü" TÜBİTAK
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2015 - 2023 12
Yaşar Karadağ
Muş Alparslan Üniversitesi
2011 - 2022 11
Seda Akbay Tohumcu
Iğdır Üniversitesi
2011 - 2019 6
Mahir Özkurt
Muş Alparslan Üniversitesi
2011 - 2019 5
Selahattin İptaş
-
2011 - 2012 5
Cafer Olcayto Sabancı
Ahi Evran Üniversitesi
2016 3
Ali İhsan Karayel
-
2016 3
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2022 - 2023 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2023 2
-
2023 2
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2020 - 2021 2
Başak Şahan Dursun
-
2018 - 2019 2
Melih Nadir
-
2012 2
Sibel Baskoy
-
2016 2
Şerife Çetin Zengin
-
2022 2
Talat Budak
-
2019 2
-
2022 1
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2020 1
Hasan Beytullah Dönmez
-
2023 1
Başak Dursun Şahan
-
2018 1
Budak Talat
-
2019 1
Bülent Ünsal
-
2020 1
Ceren Kömekçi
-
2022 1
Kübra Demircioğlu
-
2023 1
Sibel Başköy
-
2016 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50706
YÖKSİS Temel Alan Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı 5159
YÖKSİS Bilim Alanı Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı 607
Anahtar Kelimeler Çayır-Mera ve Yem Bitkileri
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 2 35 0 78 75 124 60 157 105 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 662 . 624 . - 592 . 582 . 492 . 624 . 540 . 562 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) 365 . 339 . - 295 . 287 . 210 . 304 . 247 . 248 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 160 . 119 . - 97 . 99 . 89 . 116 . 93 . 83 . -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) 77 . 51 . - 51 . 49 . 46 . 51 . 37 . 44 . -
Toplam Yayın 1 3 0 4 6 4 2 8 3 0
Toplam Makale 0 2 0 2 3 4 1 4 2 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0
Toplam Bildiri 1 1 0 2 3 0 1 4 0 0
Makale (SCI) 0 0 0 1 0 2 1 2 1 0
Makale (Uluslararası) 0 2 0 1 3 2 0 2 1 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0
Bildiri (Uluslararası) 0 1 0 1 3 0 1 3 0 0
Bildiri (Ulusal) 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri