img
img
Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK

Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK

  • Kaman Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Teknolojisi Pr.

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
15
Atıf
57
h-index
3
Proje
2
WoS
Yayın
3
Atıf
38
h-index
3
Scopus
Yayın
3
Atıf
43
h-index
3
Google Scholar
Yayın
16
Atıf
73
h-index
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Lisans Tamamlama (İlitam) Pr. (Uzaktan Öğretim), 2024
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, İlahiyat Bölümü, 2017, 2020
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2012, 2018
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2006
Araştırma Alanları
Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Lisans Tamamlama (İlitam) Pr. (Uzaktan Öğretim), 2024
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, İlahiyat Bölümü, 2017, 2020
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2012, 2018
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2006
Kayıt Yok
Arapça, Zayıf, Diğer Belge, 75, 2024
İngilizce, YÖKDİL, 81, 2023/1 Yük, 2023
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri
2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2007-2018, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2022-, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2012-2013, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Öztürk, G., Doğan, M. (2017) "Mitigation of formation of hydroxymethylfurfural (5-hmf) in model systems through tannic acid", XIXth EuroFoodChem Conference , (Ekim 2017)  
Öztürk, G., Doğan, M. (2017) "Optimization of extraction of the hazelnut green husk bioactive compounds by using ultrasound: combined design and central composite design approach", XIXth EuroFoodChem Conference , (Ekim 2017)  
Öztürk, G., Doğan, M., Toker, Ö.S. (2012) "Effect Of Broccoli Juice On Rheological And Textural Properties Of Mellorine", ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology , Lizbon, Portekiz, (Ağustos 2012)  
Doğan, M., Toker, Ö.S., Tatlısu, N.B., Öztürk, G. (2011) "Textural and sensory analyses of cream cheese", 4th International Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2011)  
Öztürk, G., Aytaç, S. (2010) "Geleneksel Bir Gıda Kaman Cevizlisi", Traditioanal Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Türkiye, (Nisan 2010)  
Öztürk, G., Aytaç, S. (2008) "Health Benefits Of Soybean", International Symposium On Food, Nutrition And Cancer , İzmir, Türkiye, (Nisan 2008)  
Ayar, A., Sert, D., Öztürk, G. (2007) "Fonksiyonel Gıda Katkı Maddesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteinleri", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007)  
Sert, D., Ayar, A., Öztürk, G. (2007) "Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007)  
Sert, D., Akın, N., Ayar, A., Öztürk, G. (2007) "Functional properties of whey proteins", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007)  
Öztürk, G., Ayar, A., Sert, D. (2007) "The lantibiotics", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007)  
Sert, D., Akın, N., Ayar, A., Öztürk, G. (2007) "The use of transglutaminase in dairy products", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007)  
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
(Uluslararası - Dergi) European Food Science and Engineering, 2023, Yayın Kurulu Üyeliği, Yayın Sayısı:1
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2024
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Frontiers in Sustainable Food Systems Sustainable Food Processing, 2024
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2023
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Celal Bayar University Journal of Science, 2023
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2023
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2021
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 2020
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 2020
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2020
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Anais da Academia Brasileira de Ciencias, 2019
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Mahmut Doğan
Erciyes Üniversitesi
2011 - 2019 5
Ahmet Ayar
Sakarya Üniversitesi
2007 5
Durmuş Sert
Necmettin Erbakan Üniversitesi
2007 5
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2008 - 2010 2
Nihat Akın
Selçuk Üniversitesi
2007 2
Ömer Said Toker
Yıldız Teknik Üniversitesi
2011 - 2017 2
Ahmet Evren Yetiman
Erciyes Üniversitesi
2019 1
Safa Karaman
-
2017 1
Ferhat Yüksel
Gümüşhane Üniversitesi
2017 1
Nevruz Berna Tatlısu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
2011 1
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yıldız Teknik Üniversitesi
2017 1
Mahmut Dogan
Erciyes Üniversitesi (Turkey)
2014 1
Omer Said Toker
Yıldız Teknik Üniversitesi (Turkey)
2014 1
Göktürk Öztürk
-
2012 1
Mahmut Doğan
-
2012 1
Ömer Said Toker
-
2012 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 51092
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 25439
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1544
Anahtar Kelimeler Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri, Gıda Teknolojileri
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 60 0 50 0 0 0 4 0 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - 649 . - 607 . - - - 671 . - -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - 475 . - 450 . - - - 546 . - -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - 204 . - 192 . - - - 236 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - 97 . - 91 . - - - 114 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - 132 . - 115 . - - - 157 . - -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - 132 . - 115 . - - - 157 . - -
Toplam Yayın 0 0 3 0 1 0 0 0 1 0 0
Toplam Makale 0 0 1 0 1 0 0 0 1 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri