Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Lisans Tamamlama (İlitam) Pr. (Uzaktan Öğretim), 2024 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, İlahiyat Bölümü, 2017, 2020 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2012, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2006 |
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, İlahiyat Bölümü, 2017, 2020 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2012, 2018 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012 |
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2006 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Lisans Tamamlama (İlitam) Pr. (Uzaktan Öğretim), 2024 |
Kayıt Yok |
Arapça, Zayıf, Diğer Belge, 75, 2024 |
İngilizce, YÖKDİL, 81, 2023/1 Yük, 2023 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri |
2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2007-2018, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye |
2022-, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
2012-2013, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Fındık Zurufundan Fenolik Bileşiklerce Zengin Ekstrakt Üreetimi ve Gıda Teknolojisinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2015-2018 |
Bazı Sebze Sularının Sütlü Buz Üretiminde Kullanımının Fiziksel Kimyasal Fonksiyonel ve Reolojik Yönden İncelenmesi Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2010-2011 |
Kayıt Yok |
ÖZTÜRK, G., Doğan, M. (2017) "Mitigation of formation of hydroxymethylfurfural (5-hmf) in model systems through tannic acid", XIXth EuroFoodChem Conference , (Ekim 2017) |
ÖZTÜRK, G., Doğan, M. (2017) "Optimization of extraction of the hazelnut green husk bioactive compounds by using ultrasound: combined design and central composite design approach", XIXth EuroFoodChem Conference , (Ekim 2017) |
Öztürk, G., Doğan, M., Toker, Ö.S. (2012) "Effect Of Broccoli Juice On Rheological And Textural Properties Of Mellorine", ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology , Lizbon, Portekiz, (Ağustos 2012) |
Doğan, M., Toker, Ö.S., Tatlısu, N.B., ÖZTÜRK, G. (2011) "Textural and sensory analyses of cream cheese", 4th International Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2011) |
ÖZTÜRK, G., AYTAÇ, S. (2010) "Geleneksel Bir Gıda Kaman Cevizlisi", Traditioanal Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Türkiye, (Nisan 2010) |
ÖZTÜRK, G., AYTAÇ, S. (2008) "Health Benefits Of Soybean", International Symposium On Food, Nutrition And Cancer , İzmir, Türkiye, (Nisan 2008) |
Ayar, A., Sert, D., ÖZTÜRK, G. (2007) "Fonksiyonel Gıda Katkı Maddesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteinleri", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007) |
Sert, D., Ayar, A., ÖZTÜRK, G. (2007) "Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007) |
Sert, D., Akın, N., Ayar, A., ÖZTÜRK, G. (2007) "Functional properties of whey proteins", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007) |
ÖZTÜRK, G., Ayar, A., Sert, D. (2007) "The lantibiotics", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007) |
Sert, D., Akın, N., Ayar, A., ÖZTÜRK, G. (2007) "The use of transglutaminase in dairy products", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007) |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Uluslararası - Dergi) European Food Science and Engineering, 2023, Yayın Kurulu Üyeliği, Yayın Sayısı:1 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2024 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Frontiers in Sustainable Food Systems Sustainable Food Processing, 2024 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2023 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Celal Bayar University Journal of Science, 2023 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2023 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2021 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 2020 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 2020 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2020 |
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Anais da Academia Brasileira de Ciencias, 2019 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Mahmut Doğan
Erciyes Üniversitesi
|
2011 - 2019 | 5 |
Ahmet Ayar
Sakarya Üniversitesi
|
2007 | 5 |
Durmuş Sert
Necmettin Erbakan Üniversitesi
|
2007 | 5 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2008 - 2010 | 2 |
Nihat Akın
Selçuk Üniversitesi
|
2007 | 2 |
Ömer Said Toker
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2011 - 2017 | 2 |
Ahmet Evren Yetiman
Erciyes Üniversitesi
|
2019 | 1 |
Safa Karaman
-
|
2017 | 1 |
Ferhat Yüksel
Gümüşhane Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Nevruz Berna Tatlısu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
|
2011 | 1 |
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yıldız Teknik Üniversitesi
|
2017 | 1 |
Mahmut Dogan
Erciyes Üniversitesi
(Turkey)
|
2014 | 1 |
Omer Said Toker
Yıldız Teknik Üniversitesi
(Turkey)
|
2014 | 1 |
Göktürk Öztürk
-
|
2012 | 1 |
Mahmut Doğan
-
|
2012 | 1 |
Ömer Said Toker
-
|
2012 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50706 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25013 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1542 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri, Gıda Teknolojileri |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 60 | 0 | 50 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | 653 . | - | 607 . | - | - | - | 663 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | 470 . | - | 451 . | - | - | - | 536 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | 210 . | - | 193 . | - | - | - | 227 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | 102 . | - | 93 . | - | - | - | 115 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | 132 . | - | 117 . | - | - | - | 152 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | 132 . | - | 117 . | - | - | - | 152 . | - |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |