img

Dr. Öğr. Üyesi Göktürk ÖZTÜRK

  • Kaman Meslek Yüksekokulu
  • Gıda İşleme
  • Gıda Teknolojisi Pr.

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
15
Atıf
22
h-index
2
Proje
2
Google Scholor
Yayın
15
Atıf
58
h-index
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2006
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2012, 2018
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, İlahiyat Bölümü, 2017, 2020
Araştırma Alanları
Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Ön Lisans, Türkiye, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, İlahiyat Bölümü, 2017, 2020
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2012, 2018
Yüksek Lisans, Türkiye, Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2012
Lisans, Türkiye, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2001, 2006
Kayıt Yok
Arapça, Zayıf, Diğer Belge, 75, 2024
İngilizce, YÖKDİL, 81, 2023/1 Yük, 2023
İngilizce, YDS, 70, Güz, 2014
İngilizce, ÜDS, 62, Güz, 2009
Kayıt Yok
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri
2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2007-2018, Öğretim Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kaman Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye
2022-, Bölüm Başkanı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
2012-2013, Bölüm Başkanı, Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Fındık Zurufundan Fenolik Bileşiklerce Zengin Ekstrakt Üreetimi ve Gıda Teknolojisinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2015-2018
Bazı Sebze Sularının Sütlü Buz Üretiminde Kullanımının Fiziksel Kimyasal Fonksiyonel ve Reolojik Yönden İncelenmesi (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi: Araştırmacı , 2010-2011
Kayıt Yok
Öztürk, G. (2023) "A waste material rich in bioactive compounds: Hazelnut waste", European Food Science and Engineering, 4 (1) pp. 15-25 Link DOI     
Öztürk, G., Yetiman, A.E., Doğan, M. (2019) "The bioactive efficiency of ultrasonic extracts from acorn leaves and green walnut husks against Bacillus cereus: a hybrid approach to PCA with the Taguchi method", Journal of Food Measurement and Characterization, 13 (2) pp. 1257-1268 [SCI Expanded] Link DOI     
Karaman, S., Yılmaz, M.T., Öztürk, G., Yüksel, F., Toker, Ö.S., Doğan, M. (2017) "Characterization of Grape Molasses/Sesame Paste/Honey Blends: Multiple Response Optimization of Some Physicochemical, Bioactive, Viscoelastic and Sensory Properties", Journal of Food Process Engineering, 40 (2) p. 12406 [SCI Expanded] Link DOI     
Gokturk, O., Mahmut, D., Omer, S.T. (2014) "Physicochemical functional and sensory properties of mellorine enriched with different vegetable juices and TOPSIS approach to determine optimum juice concentration", Food Bioscience, 7 (0) pp. 45-55 [SCI Expanded] Link DOI     
Öztürk, G., Doğan, M. (2017) "Mitigation of formation of hydroxymethylfurfural (5-hmf) in model systems through tannic acid", XIXth EuroFoodChem Conference , (Ekim 2017 
Öztürk, G., Doğan, M. (2017) "Optimization of extraction of the hazelnut green husk bioactive compounds by using ultrasound: combined design and central composite design approach", XIXth EuroFoodChem Conference , (Ekim 2017 
Öztürk, G., Doğan, M., Toker, Ö.S. (2012) "Effect Of Broccoli Juice On Rheological And Textural Properties Of Mellorine", ICR 2012,The XVIth International Congress on Rheology , Lizbon, Portekiz, (Ağustos 2012 
Doğan, M., Toker, Ö.S., Tatlısu, N.B., Öztürk, G. (2011) "Textural and sensory analyses of cream cheese", 4th International Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2011 
Öztürk, G., Aytaç, S. (2010) "Geleneksel Bir Gıda Kaman Cevizlisi", Traditioanal Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Türkiye, (Nisan 2010 
Öztürk, G., Aytaç, S. (2008) "Health Benefits Of Soybean", International Symposium On Food, Nutrition And Cancer , İzmir, Türkiye, (Nisan 2008 
Ayar, A., Sert, D., Öztürk, G. (2007) "Fonksiyonel Gıda Katkı Maddesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteinleri", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007 
Sert, D., Ayar, A., Öztürk, G. (2007) "Somatik Hücre Sayısı ve Süt Kalitesi", Gıda Mühendisliği 5. Kongresi , Ankara, Türkiye, (Kasım 2007 
Sert, D., Akın, N., Ayar, A., Öztürk, G. (2007) "Functional properties of whey proteins", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007 
Sert, D., Akın, N., Ayar, A., Öztürk, G. (2007) "The use of transglutaminase in dairy products", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007 
Öztürk, G., Ayar, A., Sert, D. (2007) "The lantibiotics", 2ndInternational Congress on Food and Nutrition , İstanbul, Türkiye, (Ekim 2007 
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
(Uluslararası - Dergi) European Food Science and Engineering, 2023, Yayın Kurulu Üyeliği
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2023
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Celal Bayar University Journal of Science, 2023
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2023
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2021
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) European Food Science and Engineering, 2020
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 2020
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences, 2020
(Uluslararası - Bilimsel Dergi) Anais da Academia Brasileira de Ciencias, 2019
Kayıt Yok
Atıflar
Atıf Sayılarına Göre Yayınlar
; A: SCI/SSCI/AHCI, B: ESCI, C: Scopus, D: Uluslararası Alan Index, E: TR Dizin, F: Uluslararası Kitap, G: Ulusal Kitap, H: Diğer Makale, I: Toplam
Sıra Yayın A B C D E F G H I
1
Physicochemical functional and sensory properties of mellorine enriched with different vegetable juices and TOPSIS approach to determine optimum juice concentration
Food Bioscience
9 0 0 1 2 0 0 0 12
2
Characterization of Grape Molasses/Sesame Paste/Honey Blends: Multiple Response Optimization of Some Physicochemical, Bioactive, Viscoelastic and Sensory Properties
Journal of Food Process Engineering
7 0 0 0 1 0 0 0 8
3
The bioactive efficiency of ultrasonic extracts from acorn leaves and green walnut husks against Bacillus cereus: a hybrid approach to PCA with the Taguchi method
Journal of Food Measurement and Characterization
2 0 0 0 0 0 0 0 2
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Mahmut Doğan
Erciyes Üniversitesi
2011 - 2019 5
Ahmet Ayar
Sakarya Üniversitesi
2007 5
Durmuş Sert
Necmettin Erbakan Üniversitesi
2007 5
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
2008 - 2010 2
Nihat Akın
Selçuk Üniversitesi
2007 2
Ömer Said Toker
Yıldız Teknik Üniversitesi
2011 - 2017 2
Ahmet Evren Yetiman
Erciyes Üniversitesi
2019 1
Safa Karaman
-
2017 1
Ferhat Yüksel
Gümüşhane Üniversitesi
2017 1
Nevruz Berna Tatlısu
İstanbul Gelişim Üniversitesi
2011 1
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yıldız Teknik Üniversitesi
2017 1
Dogan Mahmut
-
2014 1
Göktürk Öztürk
-
2012 1
Mahmut Doğan
-
2012 1
Ozturk Gokturk
-
2014 1
Ömer Said Toker
-
2012 1
Said Toker Omer
-
2014 1
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Fen ve Mühendislik 50391
YÖKSİS Temel Alan Mühendislik Temel Alanı 24634
YÖKSİS Bilim Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği 1526
Anahtar Kelimeler Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri, Gıda Teknolojileri
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Ağırlıklı Puan 0 0 60 0 50 0 0 0 4 0
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - 652 . - 610 . - - - 646 . -
Sıra (Temel Alan İçinde) - - 470 . - 450 . - - - 526 . -
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - 209 . - 192 . - - - 228 . -
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - 104 . - 91 . - - - 110 . -
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - 133 . - 118 . - - - 154 . -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - 133 . - 118 . - - - 154 . -
Toplam Yayın 0 0 3 0 1 0 0 0 1 0
Toplam Makale 0 0 1 0 1 0 0 0 1 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Bildiri 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Makale (SCI) 0 0 1 0 1 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Uluslararası) 0 0 2 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri