Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2013, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2013 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2005, 2009 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2013, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2013 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2005, 2009 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 77, 2019 Yükse, 2019 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi |
2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Türkiye |
2011-2022, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Pelin Boğa, Yüksek Lisans, Farklı çiftliklerden elde edilen keçi sütlerinde sütün bileşimi ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Tarımsal Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı, 2022, (Asıl Danışman) |
2022-2023, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2021-2022, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Seçmeli Ders 5: Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Seçmeli Ders 17: Sürdürülebilir Tarım Esasları, Lisans |
2020-2021, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Teknolojisi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Köroğlu, D.G., Çatalkaya, G., Yusufoğlu, B., KEZER, G., Esatbeyoglu, T., El-Aty, A.M.A., Güven, E.Ç. (2024) "Quercetin: Potential antidiabetic effects through enzyme inhibition and starch digestibility", Food Safety and Health, 0 (0) DOI |
Yusufoğlu, B., KEZER, G., Wang, Y., Ziora, Z.M., Esatbeyoglu, T. (2024) "Bio-recycling of spent coffee grounds: Recent advances and potential applications", Current Opinion in Food Science, 55 (0) [SSCI] DOI |
FİLİK, G., FİLİK, A.G., KEZER, G. (2022) "As an alternative fermented feed for animal nutrition: Chia (Salvia hispanica L.) plant silage", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 133-144 Link |
KEZER, G. (2022) "Geleneksel Yöntemle Üretilen Kefir İle Ticari Kefirlerin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 101-109 Link |
KEZER, G. (2022) "Ticari Probiyotik Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi", Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2 (2) pp. 224-231 Link |
KEZER, G. (2022) "Functional Perspective on Sourdough Bread", Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP), 10 (0) [TR Dizin] DOI |
KEZER, G., ŞİRİN, E., Boğa, P. (2022) "Farklı Çiftliklerden Elde Edilen Keçi Sütlerinde Sütün Bileşimi ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi", Turkish Science and Technology Publishing (TURSTEP), 10 (7) [TR Dizin] DOI |
Temiz, H., KEZER, G. (2015) "Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk", Journal of Food Processing and Preservation, 39 (6) pp. 1421-1430 [SCI Expanded] Link DOI |
FİLİK, A.G., Tekin, O.K., KEZER, G., FİLİK, G. (2018) "As an Alternative Raw Materıal Source for Animal Nutrıtıon: Quinoa, Buckwheat, Chia and Amaranths", 4TH INTERNATIONAL AGRICULTURE CONGRESS , (pp. 168), Nevşehir, Türkiye, (Temmuz 2018) |
FİLİK, A.G., FİLİK, G., KEZER, G. (2018) "Determination of microbiological properties of amaranthus (Amaranthus Powellii Ssp.) silage", The International Conferance Agriculture for life, Life for Agriculture , (pp. 44), Bükreş, Romanya, (Haziran 2018) |
KEZER, G. (2017) "Cold Chain for Quality and Safety", VIII. International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2017 , (Ekim 2017) |
Aytaç, S.A., KEZER, G., Özay, D.S. (2016) "Ekşi Hamur", Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Ekim 2016) |
KEZER, G., Aytaç, S.A., Özay, D.S., Yazıhan, N., Mumcuoğlu, İ. (2016) "Farklı Yörelerden Temin Edilen Ekşi Hamurlardan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanımlaması", Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Ekim 2016) |
KEZER, G., Aytaç, S.A. (2014) "Değerlerimizi Koruyalım", 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Nisan 2014) |
Temiz, H., KEZER, G. (2013) "Effects of fat replacers on physicochemical, microbial and sensory properties of kefir made using mix of cow and goat’s milk.", The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , (Ekim 2013) |
Temiz, H., KEZER, G. (2013) "Probiotic dairy products: Kefir and Koumiss", The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , (Ekim 2013) |
Temiz, H., KEZER, G. (2012) "Piyasada ticari olarak satılan kefirlerin üretim teknikleri, fizikokimyasal, mikrobiyel ve duyusal özellikleri ile sağlık üzerine olan etkileri", Türkiye 11. Gıda Kongresi , Türkiye, (Ekim 2012) |
Kayıt Yok |
KEZER, G. (2022) "PROBIOTICS: HEALTH BENEFITS", Kitap: Advance Studies in Science, : iksad publishing house, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-625-6380-02-8 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
Hasan Temiz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
|
2012 - 2015 | 4 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2018 - 2022 | 3 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2018 - 2022 | 3 |
Sait Aykut Aytaç
Hacettepe Üniversitesi
|
2014 - 2016 | 3 |
Dilek Sivri Özay
Hacettepe Üniversitesi
|
2016 | 2 |
Büşra Yusufoğlu
İstanbul Teknik Üniversitesi
|
2024 | 2 |
Tuba Esatbeyoglu
-
|
2024 | 2 |
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2022 | 1 |
Esra Çapanoğlu Güven
-
|
2024 | 1 |
İpek Mumcuoğlu
-
|
2016 | 1 |
Gizem Çatalkaya
-
|
2024 | 1 |
Deniz Günal Köroğlu
-
|
2024 | 1 |
Nuray Yazıhan
-
|
2016 | 1 |
A. M. Abd El-Aty
-
|
2024 | 1 |
Olgay Kaan Tekin
-
|
2018 | 1 |
Pelin Boğa
-
|
2022 | 1 |
Yifan Wang
-
|
2024 | 1 |
Zyta M. Ziora
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 50645 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 24957 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1536 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Mikrobiyolojisi, Süt Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |
Ağırlıklı Puan | 50 | 4 | 5 | 10 | 0 | 0 | 0 | 104 | 0 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 614 . | 656 . | 709 . | 661 . | - | - | - | 588 . | - | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 427 . | 477 . | 524 . | 484 . | - | - | - | 432 . | - | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 183 . | 224 . | 258 . | 203 . | - | - | - | 182 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 65 . | 90 . | 99 . | 77 . | - | - | - | 63 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 22 . | 31 . | 37 . | 34 . | - | - | - | 26 . | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 49 . | 84 . | 83 . | 69 . | - | - | - | 52 . | - | - |
Toplam Yayın | 1 | 2 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 0 |
Toplam Makale | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 2 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |