Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2013, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2013 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2005, 2009 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), 2013, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), 2009, 2013 |
Lisans, Türkiye, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 2005, 2009 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 77, 2019 Yükse, 2019 |
Kayıt Yok |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi |
[UAK] Mühendislik Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi |
2022-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Türkiye |
2011-2022, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
2022-2023, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2022-2023, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2021-2022, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, Seçmeli Ders 5: Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Seçmeli Ders 17: Sürdürülebilir Tarım Esasları, Lisans |
2020-2021, Beslenme İlkeleri, Lisans |
2020-2021, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Lisans |
2020-2021, Gıda Teknolojisi, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Sıra | Yayın | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J |
1 | Effects of Fat Replacers on Physicochemical Microbial and Sensorial Properties of Kefir Made Using Mixture of Cow and Goat s Milk | 8 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Hasan Temiz
![]() |
2012 - 2015 | 4 |
![]()
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2018 - 2022 | 3 |
![]()
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2018 - 2022 | 3 |
![]()
Sait Aykut Aytaç
![]() |
2014 - 2016 | 3 |
![]()
Dilek Sivri Özay
![]() |
2016 | 2 |
![]()
Büşra Yusufoğlu
![]() |
2024 | 2 |
![]()
Tuba Esatbeyoglu
-
|
2024 | 2 |
![]()
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
|
2022 | 1 |
![]()
Esra Çapanoğlu Güven
-
|
2024 | 1 |
![]()
İpek Mumcuoğlu
-
|
2016 | 1 |
![]()
Gizem Çatalkaya
-
|
2024 | 1 |
![]()
Deniz Günal Köroğlu
-
|
2024 | 1 |
![]()
Nuray Yazıhan
-
|
2016 | 1 |
![]()
A. M. Abd El-Aty
-
|
2024 | 1 |
![]()
Olgay Kaan Tekin
-
|
2018 | 1 |
![]()
Pelin Boğa
-
|
2022 | 1 |
![]()
Yifan Wang
-
|
2024 | 1 |
![]()
Zyta M. Ziora
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Fen ve Mühendislik | 51092 |
YÖKSİS Temel Alan | Mühendislik Temel Alanı | 25439 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | 1544 |
Anahtar Kelimeler | Gıda Mikrobiyolojisi, Süt Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 50 | 4 | 5 | 10 | 0 | 0 | 0 | 104 | 0 | 65 | 0 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 610 . | 657 . | 704 . | 654 . | - | - | - | 605 . | - | 595 . | - |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 424 . | 473 . | 530 . | 490 . | - | - | - | 444 . | - | 467 . | - |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 183 . | 225 . | 253 . | 195 . | - | - | - | 184 . | - | 183 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 64 . | 86 . | 97 . | 75 . | - | - | - | 60 . | - | 79 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | 15 . | 22 . | 25 . | 27 . | - | - | - | 18 . | - | 16 . | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | 45 . | 79 . | 82 . | 63 . | - | - | - | 52 . | - | 61 . | - |
Toplam Yayın | 1 | 2 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Makale | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 2 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Bildiri | 0 | 2 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (SCI) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |