img
img
Evaluation of Microbiological Properties in Kefir Production with Fuzzy Logic-Based Decision Support System  
Yazarlar (3)
Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Ertuğrul KUL Doç. Dr. Ertuğrul KUL
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Dergi ISSN 1300-6045 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q3
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 09-2025
Cilt No 31
Sayı 5
Sayfalar 679 / 688
Doi Numarası 10.9775/kvfd.2025.34643
Makale Linki https://vetdergikafkas.org/uploads/pdf/pdf_KVFD_3223.pdf